BRIT 2010 по Радио FM + на живо утре


BRIT 2010 по Радио FM + на живо утре

5569

За трета поредна година Радио FM+ ще излъчи на живо в ефира си церемонията по връчването на Британските музикални награди - "BRITs" 2010.

Утре - 16 февруари, в “Earls Court Arena” в Лондон събитието ще е и по-специално – това ще са тридесетите награди" BRITs". Както "MySound.bg" съобщи, тази година юбилеят съвпадна с третия рожден ден на сутрешното шоу “Kofein!” на Тони и Сашо.

Затова сутрешните любимци решиха да подарят на двама от най-запалените си слушатели билети за церемонията в британската столица.

Щастливата слушателка, която спечели шеметната награда и ще я сподели със своя приятел, се оказа 27-годишната русенка – Велизара Михалова. Развълнувана, че за първи път ще пътува в чужбина, тя бе още по-притеснена от факта, че ще види на живо и част от своите любими изпълнители: Лили Алън (Lily Allen), Блек Айд Пийс (Black Eyed Peas), както и Роби Уилямс (Robbie Williams).

Последният пък ще получи и специалната награда - отличие за заслугите му към развитието на поп културата във Великобритания. Самият той се очаква да закрие официалната церемония със запомнящо се изпълнение, което слушателите на България ще чуят на живо в ефира на медията.

Сред останалите знаменитости, които ще пеят в ефира на Радио FM+ от сцената на лондонската зала, са Касейбиън (Kasabian), Лейди Гага (Lady Gaga), JLS, Джей-Зи, Лили Алън, Черил Коул и др.

Слушайте Британските музикални награди на живо в ефира на Радио FM+ от 22.00 ч. във вторник.

Повторението на цялата церемония ще се излъчи от 16.00 ч. в събота от 16.00ч.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички