Бургазлия ще води Лора Караджова на NRJ Music Awards 2010 в Кан


Бургазлия ще води Лора Караджова на NRJ Music Awards 2010 в Кан

6175

Тодор Петров на 21 г. е победителят в играта на радио "Energy", от която спечели уникална покана за "NRJ Music Awards" 2010 в Кан на 23 януари.

Късметлията от Бургас, който учи в София, се обади в радиото, когато чу в ефир чудото Лейди Гага (Lady Gaga) с "Bad Romance". А както гласеше регламентът – всеки, който чуе песен на някой от номинираните тази година изпълнители, трябва да се обади с репликата: „Искам да отида на "NRJ Music Awards" с Лора и Nescafe 3 в 1!“.

Сред повече от 1500 регистрирали се шансът се оказа на страната на Тодор, който не само ще види и чуе на живо Блек Айд Пийс, Мика, Роби Уилямс, Риана, Джей-Зи, Давид Гета, Кели Роулънд, Ейкън и Майкъл Бубле, но и ще има за компания през цялото пътуване от София до френската Ривиера Лора Караджова. Една от най-горещите млади български звезди ще бъде специален гид на победителя в играта. Самата певица сподели с екипа на радиото колко е развълнувана, че ще види на живо Роби Уилямс  - един от любимите й изпълнители!

Наградите "NRJ Music Awards" са сред най-пищните церемонии в музикална Европа. В залата в Кан ще присъстват най-нашумелите музикални звезди на годината, а Тодор и Лора Караджова ще станат част от култово събитие благодарение на радио "Еnergy" и "Nescafe 3 в 1". Наградите на радиото са единствените, които се раздават изцяло от зрителски вот. Тази година гласувалите по Интернет са повече от 10 000 милиона от цял свят.

Слушайте радиото и следете www.nrj.bg за последните новини от пътуването на Тодор и Лора до Франция.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички