Бъди звезда на бала с Орлин Павлов!


Бъди звезда на бала с Орлин Павлов!

5298

"БГ радио" отново ще направи една абитуриентка най-щастливата на бала й.

В ефира на медията за българска музика стартира традиционната кампания "Бъди звезда на бала". През годините звездни кавалери са били Графа, Миро, Дичо и Любо, а сега в ролята влиза Орлин Павлов.

Чаровният изпълнител призова от радио ефира: “Здравей, аз съм Орлин Павлов. Предлагам ти да бъда твой кавалер на бала. Заедно можем да танцуваме под светлини на камери и фотоапарати, да бъдем в центъра на всички погледи и ти да станеш звезда на бала с мен. Какво ще кажеш?”

Орлин ще придружи една дама в абитуриентската й вечер, като направи бала й истински неповторим.

Кандидат дамите трябва да изпратят писмо на zvezda@bgradio.net, с което да поканят Орлин да бъде техен кавалер и да опишат подробно защо мечтаят именно той да ги придружи. Павлов ще прочете всички послания и авторката на това, което го е впечатлило най-много, ще стане негова дама.

Слушателките абитуриентки могат да изпращат посланията си към Орлин Павлов, заедно със своя снимка, телефон, адрес и информация кога и къде е балът им на zvezda@bgradio.net до 15 май 2010.

"Бъди звезда на бала" се осъществява с подкрепата на "Golden Rose" и с медийното партньорство на сп. "Блясък" и "City TV".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички