Български звезди събират играчки за деца от семейства в нужда


Български звезди събират играчки за деца от семейства в нужда

3916

Още български звезди се включват в благотворителната кампания Holiday Heroes.

Сред новите лица, които се  присъединяват към инициативата, са Бориса Тютюнджиева, рапърите Big Sha и Спенс (в средата на снимката). Наред с тях и бившите национали по волейбол Иван Зарев и Евгени Иванов ще дарят играчки за деца от семейства в затруднено положение в столичния Paradise Center тази събота (16 ноември) от 14.00 до 15.00 часа.

Време за каузата, част от коледната кампания Holiday Heroes, намери и волейболен клуб ЦСКА, въпреки че в момента се занимава с организацията на своята собствена кампания "100 сърца за ЦСКА".

В инициативата досега се включиха и добре познати на аудиторията имена като Рут Колева, Ирина Тенчева, Бобо, Стефан А. Щерев, Тони, Мис България 2012 Габриела Василева. Напомняме, че не е необходимо да си популярна личност, за да се включиш в най-мащабната акция в помощ на бедстващи семейства. Всеки, желаещ да помогне в набирането на храна и средства за семействата в бедствено положение, може да го направи с дарение към банковата сметка на Holiday Heroes, публикувана в сайта на инициативата, както и изпращайки есемес с текст DMS GEROI на DMS номер 17 777.

Междувременно благотворителните акции  за набиране на детски играчки се провеждат всеки уикенд до края на ноември в Paradise Center (ниво -1, до арт-галерията). До момента са събрани повече от 2 000 играчки, плюшени мечета, влакчета, пъзели, книжки и конструктори, които ще зарадват всички деца, чиито семейства не могат да си ги позволят.

Holiday Heroes стартира на 26 октомви, събота, в Paradise Center.Подаръците ще бъдат раздадени по време на дарителската инициатива през декември, в която доброволци и посланици на кампанията лично ще занесат коледните пакети до вратата на семействата в нужда.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички