Четат класиките на ABBA през тъмни очила


Четат класиките на ABBA през тъмни очила

4170

Да посегнеш на класиката, чието друго име е АББА (ABBA)... при това да натрошиш тези светли хармонии в ритъма на т.н. черно, ар-ен-би направление?

Наистина, за меломанското ухо звучи повече от кощунствено. Но не и когато с тази идеи са се заели суперпрофесионалисти като Мирослав Иванов (китара), Радослав Славчев (бас), Росен Ватев (ударни) и Росен Кукошаров (вокали).

Те канят на първия по рода си у нас акустичен трибют на знаменитата шведска група, който ще се състои в Студио 5 от 22.30 ч. на 2 март, събота, обещавайки да преобразят популярното заведение в диско клуб от 80-те.

Събитието ABBA R’N’B Acoustic Tribute ще върне присъстващите 30 години назад във времето, към онова диско, което кара и най-неумелите танцьори да се разкършат и запеят емблематичните песни на великия квартет.

В репертоара на родните музиканти са оригинални ар-ен-би аранжименти на вечните  "Dancing Queen", "Chiquitita", "SOS", "Voulez Vous" и много други,  изцяло различен авторски прочит на музиката на легендарната формация.

Изявата ще започне и ще завърши с яко VJ парти, защото Sparto сяда зад пулта.

Той е подготвил зашеметяващ видеомикс от най-големите хитове не само на ABBA, но и на  други емблематични парчета в духа на 80-те, сред които шедьоври на Boney M, CC Catch, Bее Gees, Eruption (Иръпшън)и други.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички