Чудо! Продадоха 135 000 билета за Gastonbury за час и 40 минути!


Чудо! Продадоха 135 000 билета за Gastonbury за час и 40 минути!

4092

135 000 билета за следващото издание на прочутия британски фестивал Gastonbury (Гластънбъри) бяха разпродадени за рекордно кратък срок - 1 час и 40 минути, след пускането им в неделя.

Още по-интерсен е фактът, че това се случи въпреки че имената на участниците не са известни все още, а предстои тепърва да бъдат огласени. Но, както MySound.bg вече е обръщал внимание, това не е за първи път в историята на фестивала.

Желаещите можеха да купят по 8 билета, всеки по 205 британски лири. Цената на пропуските е с 10 лири по-висока от миналогодишната.

Emily Eavis от организаторите на феста не крие изненадата си от големия брой желаещи да присъстват на феста и че те са се надявали всички почитатели да успеят да се сдобият с билети. Което обаче се оказало невъзможно, тъй като търсенето се оказало по-голямо от предлагането, обяснява NME.

Наричат Gastonbury крал на фестивалите. Той е едно най-известните събития в областта на музиката и изкуствата в световен мащаб.

Английският отговор на Уудсток, започнал през 1970, събирайки само 3000 души, но оцелял до днес, за да достигне с точност, упоритост и постоянство до сегашните си гигантски размери.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички