Notte Medievale и KsAN със съвместен концерт. Древното зове в столичния клуб Live & Loud
Vrani Volosa специални гости на Ihsah, Radiogeist откриват за Mono Inc. в Пловдив
Керана и Космонавтите представят официално новия си албум "Октант"
Reverend Beat-Man със специален концерт за Деня на София
Мария Илиева обяви предстоящ световен проект на финала на турнето си "100 причини"
Orphaned Land отново в България след 11 години, удрят заедно със Science Of Disorder, Lone Survivor и Nest Of Plagues
Турнето "Световното кино в музиката" на Хилда Казасян и Плевенската филхармония продължава. Виж къде и кога
Без Monument Оf Misanthropy на концерта на Belphegor и Malevolent Creation този четвъртък
Британците The Singing Loins откриват есенния сезон на "Аларма Пънк Джаз"
Дни до юбилейния концерт на Андреа Бочели. Виж с кои изключителни гости излиза на стадион "Васил Левски"
14 нови песни се състезават в ХIV-ото издание на фестивала за поп и рок музика "София 2024"
Тежко се задава концертът на Ildaruni

Coca-Cola Happy Energy Tour възпламени Варна, Бургас и Пловдив


Coca-Cola Happy Energy Tour възпламени Варна, Бургас и Пловдив

4900

След Велико Търново и Русе Coca-Cola Happy Energy Tour продължи националната си обиколка във Варна (18 септември), Бургас (19 септември) и Пловдив (20 септември).

Морската  столица посрещна звездите от турнето с близо 15 хиляди души публика, като изненада не само с броя на феновете, дошли да видят любимците си, но и с изключително активното и възторжено отношение. Почитателите в Бургас изпълниха до краен предел централния площад "Тройката", като не спряха за минута да подкрепят артистите, да пеят и танцуват заедно с тях. И в двата ни морски града още в късния следобяд започнаха да се събират феновете, спечелили пропуск за така желания Happy Energy Circle, дал шанс на късметлиите да се снимат с участниците в
турнето и да нарисуват паното на родния си град.

Началото на концертите беше дадено от танцьорите Millennium Dance Zone. След това излезе хип-хоп триото Touch Down, за да представи най-популярните си парчета, а към финала на серията към тях се присъедини Сани Алекса от "Х Фактор" - за актуалния хит "Imma Model". Сани изпя дебютния си сингъл - "В този клуб", който е с участието на Бобо. Публиката аплодира рапъра, а когато на сцената се качи и Лора Караджова, атмосферата се нажежи до краен предел.

Друг дует, предизвкал ураган от аплодисменти навсякъде, бе този на Дивна и Богомил, които освен специален микс от песни, представиха и актуалните си сингли: "Спри" на Богомил и новата песен на Дивна - "Готов ли си за мен", чиято премиера в ефира предстои веднага след края на турнето.

За един от най-големите хитове напоследък - "Ти не можеш да ме спреш", Дивна покани на сцената Криско, който продължи шоуто с актуалните  "Разрешена любов", "Почивни дни" и други. Голямата изненада на концерта във Варна беше излизането на Биг Ша (Мишо Шамара) и неговият син Лил Ша за общо изпълнение с Криско на парчето "На никой не робувам". Единствено на сцената на Coca-Cola Happy Energy Tour във Варна можеше да се види приемствеността в българския хип-хоп в лицето на един от пионерите на жанра у нас - Мишо Шамара, Криско и вероятно бъдещата хип-хоп звезда - Лил Ша.

Близо тричасовото шоу във всички градове продължи с Ангел и Моисей, развиващи "бийтбокс радиото си" заедно с "Кой ден станахме?" и "международния" проект Играта и Лео, които не спряха да канят всяка вечер публиката с "Айде на морето". Те бяха в основата на един от най-вълнуващите моменти на турнето, когато започнаха да снимат публиката от сцената във Варна и помолиха всички да включат телефоните си и да вдигнат ръце. Пантеонът в морската градина се превърна в грандиозно море от светлини, а двамата обещаха, че ще включат кадрите в следващия си видеоклип.

Най-вълнуващият момент на концерта в Бургас безспорно беше изпълнението на Рафи. Публиката, изпълнила до краен предел цялото пространство, показа безрезервна подкрепа към своя любимец и той й отвърна със същото. За изявата в родния си град, Рафи смени няколко сценични тоалета и беше подготвил специален пърформънс заедно с танцьорите от бургаската хоп-хоп формация Форсайт Крю. Всички излязоха на сцената с тениски "I Love Burgas", а Рафи освен че танцуваше с Форсайт Крю, накрая разпя публиката с хитовия си дебютен сингъл – "4321" (Виж клипа ТУК). Кулминацията беше денс изпълнението на Рафи и Форсайт Крю в нашумелия гангнам стайл, станал тотален хит в YouTube.

Както навсякъде, така и във Варна, Бургас и Пловдив, еуфория предизвика появата на свръхскоростния бийтбоксър Скилър (Skiller). Към него се присъедини и друг талант, също горещо приветстван от публиката – бургазлията Метин, в ролята на киборг за общия им спектакъл.

Дийп Зоун закриха емоционално събитието във Варна, като показаха специално отношение към родната си си публика. Заедно с новата си вокалистка – варненката Надя, те изнесоха ексклузивен сет, Дидо (на снимката) накрая поздрави феновете с посланието "I Love My Varna", изписано на специалния му диджей-емулатор.

Финалната изненада за присъстващите бе актуалната румънска звезда Алекс Мика и неговото изпълнение на едни от най-въртяните парчета в българския радио ефир - "Dalinda", "Maria Maria", "Deep In Love", "Mi Corazon" и други. Той демонстрира вокален талант с акапела на "O Sole Mio".  Заедно със саксофониста си, Алекс интерпретира хита на Александра Стан - "Mr Saxobeat", чийто автор е самият той. Лошото време не уплаши Пловдив и публиката дойде да подкрепи любимците си от турнето. Пълният площад избухна на бийтбокс изпълнението на Алекс Мика, когато абсолютно неочаквано за всички на сцената се качиха Скилър и Ангел (от дуета Ангел и Моисей), за да го предизвикат на бийтбокс батъл. И въпреки проливния дъжд, феновете показаха как се прави як купон на открито.

Всички снимки на фенове с артистите от Варна, Бургас и Пловдив са качени във Facebook страницата на турнето - http://www.facebook.com/CC.Happy.Energy.Tour, където всеки да може да се тагне и да изпрати своята снимка на приятелите си.

Дъ Рейс и звездите на Coca-Cola Happy Energy Tour 2012 вече пристигнаха София за кратка почивка. Както MySound.bg нееднократно информира, големият финал на обиколката е именно в столицата - на площад "Александър Батенберг", от 19.00 ч. утре, 23 септември.

За концерта в София ще се присъединят Тома Здравков и групата му, а след тях и рокаджиите D2, които ще зарадват феновете със своите най-големи хитове.

Специално за събитието пристигат румънската музикална звезда и изпълнителката на хита "Lemonade" – Александра Стан, и британският музикален гений, продуцент, изпълнител и диджей Марк Ронсън (Mark Ronson).

Вход свободен.

За да бъде настроението наистина добро, всеки ще може да си вземе подарък – бутилка студена Coca-Colа.

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички