Квартетът на знаменития джазмен Peter Erskine пристига за първи път в България
Световната сензация Tekashi 6ix9ine и трап звездата NLE Choppa идват за първото издание на Menace To Society Festival
Японците heavenphetamine с извънреден концерт в София
Микрофестивалът "Инфундибулум" обживява подлеза до автогарата в Габрово с футуристичен арт ъндърграунд. Саундтракът е на Илко Биров, Павел Терзийски и Gonzo From The Block
Rock-Stravaganza с ангелите на румънския рок Scarlet Aura и Chasing Тhe Veracity
Осмото издание на Sofia Singer Songwriter Fest с победител от България
Концертът на хардкор титаните Madbаll в София е напълно разпродаден
Интуитивно музициране в новия албум на Мирян Колев, представя го в "Топлоцентрала" на 9 октомври
Deadscape завладява сцените в Пловдив, Бургас и София с новия си албум "State Of Decline"
В ритъма на суинга с The Oldie Goldies. Формацията представя първия си албум "Happy Feet" на живо
Азиатски октомври за "Аларма Пънк Джаз". Очакваме доайена на японския авангарден джаз Масахико Сато и монголско-френско-българското фолк-рок трио Violons Barbares
Никос Вертис разпродаде за трети път най-голямата зала в София

Цъкни тук!


Цъкни тук!

4547

Партитата в столичния клуб Twins вече набраха инерция този сезон, а управата на популярното заведение продължава да прибавя нови и нови интригуващи събития в своя афиш.

При това - обърни внимание: те са с вход свободен.

Купонът там продължава аг 21.00 ч. довечера със ска вечеринката We Do The Ska. Отговорник за музикалната селекция от ска и ямайско до 2-tone и revival ще бъде selector Lazy Face (Jamaica Air Force). 

http://www.facebook.com/events/208363025962867/

Basstards.org кани на поредната Oldschool breaks/ Big Beat вечер на 25 октомври. По време на Block Rockin' Beats ще звучат банди като The Chemical Brothers, Apollo 440, Fatboy Slim, Freestylers (Фрийстайлърс), Dieselboy и т.н. Любимата музика от 90-те, избрана и поднесена от Brokerz и Brokoli. Шарените дрехи и "Рейбан" очилата са задължителен аксесоар, защото ще се върнем във времето когато Goldie си е слагал златните зъби, а The Prodigy (Продиджи) са свирили на откриването на Олимпийските игри, обявиха организаторите.

http://www.facebook.com/events/497180016973934/ 

Цъкни тук!

Цъкна ли? Отдели ли няколко килобайта от месечното си потребление, за да цъкнеш? Хайде сега... Правиш го по цял ден. Цъкаш тук, цъкаш там. Цъкаш на улицата, цъкаш у вас. Цъкаш и по 20 ивента на ден във Facebook. Сигурни сме. И сега след като си цъкнал и този ивент, нямаш особено голям избор, освен да дочетеш тази цъкня.

Истината е, че в петък вечер, 26 октомври, Emil Prize и SAVA (Сава) ще застанат зад пулта, за да ви разцъкат. Ти ще си цъкаш питиетата, те ще си цъкат музичката. А тя, както винаги, ще е много разнообразна. Ще премине през тропични ритми, дръм и боса, ню суинг и какво ли още не. 

Освен това в пика на партито, the RUM brothers ще влязат в b2b сесия. Който е присъствал на подобно джамбуре, знае за какво иде реч.
 
http://www.facebook.com/events/434391289951909/

The Zoot's Suspenders ще се изявят от 22.00 ч. в събота, 27 октомври, канейки на традиционното месечно суинг парти It’s A Swing Thing. Заедно ще се върнем в далечното време на суинг музиката, когато мъжете са били мъже, а жените - жени. Точно така - ще танцуваме и ще се веселим на фона на най-големите хитове в жанра от 30-те години, та чак до днешни дни. Сух режим няма да има, а за радост на пушачите терасата ще е отворена! За всички, които пожелаят - дрес кодът е ретро!

Може ли без парти за Халоуин? Не, разбира се.

Halloween партито в клуба ще се състои за пета поредна година, сега - с мотото Trick Or Beats. Главните герои на 31 октомври са Breakalicious.
От нас - зловещата атмосфера, от Breakalicious - както винаги - качествен брейкбийт и liquid дръм-ен-бейс, а ние ще очакваме от вас да се маскирате подобаващо, не крият организаторите.

Веселбата започва в 21.00 часа. Входът е 5 лв., като към него всеки ще получи подарък - специален чийзкейк шот - Aftershock & Bols Yogurt.

Ноември започва с месечното издание на The Electro Swing Night. Parov Stelar, Swing Republic, Club De Belugas, Kormac (Кормак), Tape Five, Caravan Palace, G-Swing, Lyre Le Temps, Mocean Worker и много други стари и по-нови банди ще звучат от 21.00 ч. на 1 ноември, селектирани от Brokerz & KriSee. Вход свободен.

Twins е в НДК Запад, втори етаж.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички