Данчо Караджов за живота си извън сцената – в Търси се… по bTV


Данчо Караджов за живота си извън сцената – в Търси се… по bTV

4722

Легендата на българския рок – Йордан Караджов, ще бъде специален гост в новото издание на ток шоуто "Търси се…" по bTV тази неделя, 9 октомври, от 11.00 часа.

Кой е истинският му образ извън сцената, музиката и феновете – това ще разкрият пред водещите Меги и Нели най-близките хора на Данчо.

Първата изненада за певеца ще бъдат момчетата от група Сигнал, с които той е 35 години на сцената. "Преди много години беше на косъм от смъртта, защото спука язва след концерт в Ловеч и лекарите едва го спасиха. После на турне в Холандия катастрофира тежко, счупи ръката си, не можеше да свири. Единствено тогава сме го виждали отчаян и безпомощен", ще разкажат приятелите му от бандата. Те ще предизвикат Данчо да изпее песента "Глория", защото на концерти винаги забравя текста. Дали ще си го спомни изцяло този път, ще стане ясно утре.

В предаването рокаджията ще се срещне и със своята съпруга – Мариана, с която са заедно вече 41 години. Тя ще разкаже за тяхната любов и отдадеността си към Данчо и неговата музика. "Сега, на тези години, когато и децата тръгнаха по своя път, може би искам да бъдем повече време заедно, а той е все така ангажиран. През годините не са ми тежали неговите ангажименти, но сега искам да се пази повече", признава Мариана.

Какъв е Данчо като баща, пък ще разкаже и дъщеря му – Лора Караджова. "Той никога не е бил строг, той е добрият в семейството. За нас се грижеше основно майка ми. Почти никога не взима отношение по семейните въпроси и на мен точно това не ми харесва, че всичко е върху гърба на майка ми", споделя Лора.

Меги и Нели ще срещнат музиканта и с неговата по-голяма сестра, която е и най-големият му фен. "Бяхме много щастливи деца. Аз по-палавата, а той свиреше на китара, докато правех белите", разказа тя.

Зрителите ще видят още група Б.Т.Р. и композитора Краси Гюлмезов, които ще му припомнят на Караджов незабравими случки от съвместния им професионален път.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички