Дейвид хит сред гейовете, Виктория Бекъм доволна


Дейвид хит сред гейовете, Виктория Бекъм доволна

4703

Виктория Бекъм (Victoria Beckham) подчерта задоволството си от факта, че тя и съпругът й Дейвид са смятани за икони в общността на гейовете.

Пош Спайс довери, че разбира защо мъжете намират Дейвид за толкова привлекателен.

"Чувствам се поласкана, когато някой каже, че си пада по мен или по Дейвид. Той е великолепен и абсолютно разбирам защо е във фантазиите на всички - мъже, жени, кучета, котки. Просто го погледнете внимателно", каза вокалистката от Спайс Гърлс (Spice Girls).

Нейната позиция едва ли е изненада за някого предвид факта, че двойката полага усилия винаги да изглежда ефектно и да е изтупана по последна мода. Така също Бекъм е подозирана като бисексуална.

35-годишната англичанка разкри пред сп. "Attitude" още, че изобщо не й пука какво публикува жълтата преса. Така също - че плаща на хора, за да четат какво се пише за нея в таблоидите.

"Те не са ми интересни въобще. Имам голям екип, който се грижи за тези неща, а от него ме уведомяват, ако трябва да съдя някого. Но, най-общо казано, хич не ми пука за критиките, тъй като се чувствам напълно удовлетворена в творчески и професионален план", споделя Виктория.

От известно време тя се изявява като моден дизайнер.

"Но ми харесва, когато хората критикуват теглото ми, защото знам, че има много млади момичета, които ми се възхищават", обясни Пош Спайс.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички