Деси Тенекеджиева врътка пасо добле


Деси Тенекеджиева врътка пасо добле

5155

Деси Тенекеджиева и Владислав Карамфилов - Въргала ще бъдат водещи на  танцов спектакъл в “Rainbow Plaza” от 19.30 ч. на 19 февруари.

Българската федерация по спортни танци за шести път ще връчи наградите „Купа България 2009” на събитието.

Завъртайки се в страстно пасо добле, Деси и Влади ще сложат начало на ефектното шоу, което е под патронажа на кмета на гр. София, г-жа Йорданка Фандъкова.

В спектакъла ще вземат участие топзвездите на спортния дансинг за 2009 - най-добрите наши двойки по латиноамерикански и стандартни танци, заели призови места в националната верига за миналата година. Над 25 двойки от различни възрастови групи и танцови класове ще станат част от впечатляващата денс феерия.

Освен като водещ, Деси Тенекеджиева ще излезе на сцената и за да изпее новата си песен ”We Can Be“.

Както "MySound.bg" съобщи, тя е подкрепа на асоциация „С лице към света”, подпомагаща деца с вродени и придобити лицеви малформации. Актрисата за пореден път застава зад благородната кауза на създателката на асоциацията Мария Бонева. Другите музикалните изненади на вечерта ще бъдат Отряд 13, Милица и Стоян Петров.

Самото събитие също има благотворителен характер и половината от приходите от кувертите за гала вечерта ще бъдат дарени на асоциация „С лице към света”.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички