Дима (VIP Dance) разгорещи страстите в Pretty Dance Hall


Дима (VIP Dance) разгорещи страстите в Pretty Dance Hall

8806

Звездите на „Pretty Dance Hall” и „In Agency” поканиха на парти приятели и гости за откриването на новата си танцова зала на ул "Богдан" 11, ателие "Мадрид" в София през уикенда.  

Инструкторите в школата, сред които солистите на балет Арабеск Ники Илиев и Константина Ханджиева, майсторката на индийските танци Капка Кумар и Димитрина Русева - познатата от "VIP Dance" Дима, представиха оригинални танци, които спряха дъха на присъстващите. На импровизираната „сцена”, организирана в снабдената с всякакви екстри модерна танцова зала, се изявиха и Пламена от Expose с MTV dance и Илконата – с брейк денс.

Истинско шоу направи водещият на програмата - актьорът Ники Станоев, който се превъплъти в няколко роли при представянето на различните танци. Той ще води курс по актьорска школа и сценично поведение в "Pretty Dance Hall" от 21 март.

Дима събра очите на посетителите в ролите на руско-циганска танцьорка и гореща аржентинска изпълнителка на танго. Едно от изпълненията на Дима ще стане част от цялостно руско шоу, с което от "VIP Dance" и "In Agency" тръгват на турне във водещи хотели в страната. Първата им спирка ще бъде в "Марина Кейп" на 6 март.

Партито завърши с общо изпълнение от всички гости на познатото меренге.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички