Квартетът на знаменития джазмен Peter Erskine пристига за първи път в България
Световната сензация Tekashi 6ix9ine и трап звездата NLE Choppa идват за първото издание на Menace To Society Festival
Японците heavenphetamine с извънреден концерт в София
Микрофестивалът "Инфундибулум" обживява подлеза до автогарата в Габрово с футуристичен арт ъндърграунд. Саундтракът е на Илко Биров, Павел Терзийски и Gonzo From The Block
Rock-Stravaganza с ангелите на румънския рок Scarlet Aura и Chasing Тhe Veracity
Осмото издание на Sofia Singer Songwriter Fest с победител от България
Концертът на хардкор титаните Madbаll в София е напълно разпродаден
Интуитивно музициране в новия албум на Мирян Колев, представя го в "Топлоцентрала" на 9 октомври
Deadscape завладява сцените в Пловдив, Бургас и София с новия си албум "State Of Decline"
В ритъма на суинга с The Oldie Goldies. Формацията представя първия си албум "Happy Feet" на живо
Азиатски октомври за "Аларма Пънк Джаз". Очакваме доайена на японския авангарден джаз Масахико Сато и монголско-френско-българското фолк-рок трио Violons Barbares
Никос Вертис разпродаде за трети път най-голямата зала в София

Диско класиците Ashley Beedle и Todd Terje в Sofia Live Club


Диско класиците Ashley Beedle и Todd Terje в Sofia Live Club

4796

Едни от най-класните и стилни диско представители – Ashley Beedle и Todd Terje, ще се изявят довечера в Sofia Live Club по покана на Reel Feel.

Двамата ще подпалят с музика всеки, у когото кипи елегантна парти кръв. Гостите могат да изпълнят приятно дори и вечер, в която сте предпочели да сте на по питие с компания и да слушате нещо наистина добро, припомнят организаторите. Отделно за първите 30 посетители, платили на входа, ще има допълнителен подарък.

Те ще могат да влязат безплатно на партито същата вечер в столичния клуб Culture Beat.

Reel Feel кани ярък артист за грандиозен финал на своя първи клубен сезон, който ще бъде закрит на 26 май. Специален  гост в серията от събития е не човек, а машина или казано иначе – един от най-най-добрите диджеи търнтейбълисти, познати на света до днес - DJ Kentaro. Този път домакин на партито ще бъде клуб Mixtape 5.
   
Ако повечето хора често се чудят какво да правят с двете си ръце, то DJ Kentaro е абсолютно изключение от правилото и не страда от подобен проблем. Познат е на света като изумителен търнтейбълист, както и като музикален творец. Първият му допир с грамофон е още на 12-годишна възраст, но чак през 2002 светът среща японеца в пълния му блясък. Именно тогава той става първия азиатец-шампион в най-голямото и известно диджейско състезание в света, наречено DMC.

Да гледаш Kentaro зад грамофоните е като да гледаш машина зад машините. Бързите обороти в движенията и високото качество в уменията му карат почти десетилетие хиляди хора по света да изпадат в недоумение как е възможно човек да прави подобни чудеса с два грамофона и миксер.

Освен като диджей, Kentaro се справя много добре и като творец. Това е причината да е желан артист и колаборатор в групи като Pharcyde и The Roots. Скреч шоуто му Loop Daigakuin има над 2.5 милиона гледания в YouTube. Миксът "On The Wheels Of Solid Steel", който записва за небезизвестния лейбъл Ninja Tune, го утвърждава като един от най-иновативните търнтейбълисти изобщо.

В сета му се преплитат всякакви стилове, но най-осезателни са електро, хип-хоп и дръм-ен-бейс звуците, които под неговите пръсти претърпяват нечувани превъплъщения. 

Освен на един неповторим търнтейбълист, на 26 май ще можем да се насладим и на неговите диджейски умения. Уникален талант с уникално шоу е най-добрият начин да отбележим заедно и края на първия парти сезон на Reel Feel.

От октомври 2010 серията от събития представи разнообразни музиканти, диджеи и изпълнители, покриващи много широк спектър от съвременната музикална клубна сцена.

Ето защо Reel Feel ще продължи да доставя големи дози танци, усмивки и хубави спомени – нещо, на което никой не отказва, обещават организаторите. 

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички