Японците heavenphetamine с извънреден концерт в София
Микрофестивалът "Инфундибулум" обживява подлеза до автогарата в Габрово с футуристичен арт ъндърграунд. Саундтракът е на Илко Биров, Павел Терзийски и Gonzo From The Block
Rock-Stravaganza с ангелите на румънския рок Scarlet Aura и Chasing Тhe Veracity
Осмото издание на Sofia Singer Songwriter Fest с победител от България
Концертът на хардкор титаните Madbаll в София е напълно разпродаден
Интуитивно музициране в новия албум на Мирян Колев, представя го в "Топлоцентрала" на 9 октомври
Deadscape завладява сцените в Пловдив, Бургас и София с новия си албум "State Of Decline"
В ритъма на суинга с The Oldie Goldies. Формацията представя първия си албум "Happy Feet" на живо
Азиатски октомври за "Аларма Пънк Джаз". Очакваме доайена на японския авангарден джаз Масахико Сато и монголско-френско-българското фолк-рок трио Violons Barbares
Никос Вертис разпродаде за трети път най-голямата зала в София
Концерт с вълшебната музика от филмите на Disney
Първият концерт на Café del Mundo у нас е разпродаден

DJ Филипо Нарди завърта в София


DJ Филипо Нарди завърта в София

4865

Популярният в цяла Европа DJ Филипо Нарди отново идва в България.

Гостът ще бъде у нас между 8 и 11 януари, а изявата му е в столичния клуб "Червило" на 8 януари.

Съпорт на партито ще бъдат сетовете на DJ Стивън и на Веселин.  

DJ Филипо Нарди - известен като The Melody Maker и Uncle Dog, е едно от най-колоритните и харизматични лица на eвропейската хаус сцена през последните 20 години, но разноликият му артистичен талант като диджей и продуцент се простира далеч извън клубната сцена. Благодарение на своя чар и яркото си присъствие на малкия екран, той е добре познат и обичан телевизионен водещ на редица музикални и шоу предавания в Италия. След няколкото морски партита в бар Wake Up в Лозенец тази година, съвсем скоро и в София феновете на качествената хаус музика ще имат възможност да станат част от неговото шоу.

Филипо участва във втория сезон на "Биг Брадър", излъчван от Channel 5 в Италия през есента на 2001. Следват участия като водещ на редица шоу програми и конкурси. Като водещ на предаването Reservoir Dogs, излъчвано по Italy 1, той интервюира едни от най-големите звезди от шоу бизнеса -  Роби Уилямс, Стинг, Джанет Джексън, Том Круз, Дюран Дюран, Лайнъл Ричи. Три поредни години е водещ на музикалния фестивал Anteprima Festivalbar и на конкурса Miss Muretto през 2003. Успоредно с международната си работа като диджей и продуцент Нарди е водещ на предаването Loveline по MTV и шоуто Switch Trip West Coast заедно с Камила Разнович.

Роден и израснал в Лондон, Филипо попада под влиянието на магнетичния музикален микс, уникален за английската столица, от най-ранна възраст.

Още в зората на хаус движението в Европа той вече работи рамо до рамо с пионерите на стила като Карл Кокс, Си Джей Макинтош, Пол Оукънфолд, Дани Рамплинг, Пол Андерсън, Дейв Дорел в "храмовете" на лондонския ъндърграунд: Heaven, The Wag, Cafe de Paris, Enter The Dragon, Subterrania, Westworld, Sunrise, Future, както и в MK's и The Sound Factory в Ню Йорк, Pacha в Ибиса и Мадрид. Филипо продуцира записи за Virgin 10, Phonogram и FFRR под имената The Universal Funk Industry и Love Inc.

В началото на деветдесетте години Нарди се мести в Италия, където са неговите благороднически корени на наследник на една от най-известните графски фамилии от Флоренция. Стартът му там се оказва повече от успешен. Заедно с Андрейно (M.A.S. Collective) той основава UOMO Records. Лейбълът проумотира италиански изпълнители като им дава свобода за изява на индивидуалния им стил.

Звукозаписната компания е създадена през 2005 от двамата с основната цел да изведе на международната сцена италиански изпълнители и продуценти. UOMO Records има еклектичен и експериментален подход към изпълнителите, с които работи, като им дава свобода за изразяване без да им налага да се вписват в специфичен label sound. Именно по този начин привлича по-широка публика.

Всеки запис се създадва с голямо внимание към детайла - като се започне от звука и се стигне до графичния дизайн, така че крайният резултат да е продукт с изключително качество. Андрейно и Филипо използват всички съвременни канали за промоция и дистрибуция, My Space, Second Life. Uomo е един от малкото италиански лейбъли, които могат да бъдат даунлоудвани от Beatport. По този начин те ускоряват проумотирането и дистрибуцията, получавайки незабавна реакция от публиката.

Филипо Нарди работи като диджей в Италия и Испания, където е ценен заради усета си за качествена хаус музика и познаването на ъндърграунд сцената.  

Неговите сетове се излъчват редовно по Radio DeeJay, най-популярната радиостанция в Италия
    

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички