Джако: Мадона беше влюбена в мен!


Джако: Мадона беше влюбена в мен!

5203

Майкъл Джексън (Michael Jackson) бил убеден, че Мадона (Madonna) е лудо влюбена в него. Той обаче не отвърнал на чувствата й, понеже тя „въобще не била секси” според него.

Кралят на попа се сприятелил с Мадона в началото на 90-е и те започнали често да се срещат, но той нямал никакъв „романтичен интерес” към нея. Това става ясно от наскоро публикуваните неиздавани интервюта на Майкъл Джексън.

„Тя обича да шокира и знае как да манипулира хората. Мисля, че беше искрено влюбена в мен, но аз не бях влюбен в нея. Тя направи куп луди неща и разбрах, че ние с нея нямаме нищо общо помежду си”, казва Джако за певицата, която неотдавна направи шоу и в България.

„Тя въобще не е секси. Това да си секси за мен идва отвътре, от сърцето, по начина, по който се представяш пред хората”, изтъква певецът.

Майкъл е смятал също, че Мадона е сред няколкото звезди, които му завиждат.

„Те ти се възхищават, знаят, че си прекрасен и велик, но ти завиждат, понеже искат да са на твоето място. Мадона е една от тях. Тя е завистлива. Тя е момиче, жена и мисля, че точно това я притеснява...”, заключава Ем Джей

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички