Джей Ло и Марк Антъни се развеждат


Джей Ло и Марк Антъни се развеждат

8310

Дженифър Лопес (Jennifer Lopez) и Марк Антъни (Marc Anthony) ще се развеждат, пише „Ню Йорк Дейли Нюз”.

Повод за това твърдение е фактът, че Джей е пристигнала без съпруга си на премиерата на филма „Любопитният случай на Бенджамин Бътън” миналата седмица. Била е и без годежния си пръстен с 8-каратов диамант, и без сватбена халка, ако се вярва на булевардната преса.

Вестникът потвърждава с публикацията си вест, която не е от вчера. Само дето сега се говори в дати.  Музикантите – и двамата от Пуерто Рико, щели да се разделят публично навръх Свети Валентин (14 февруари), по време на концерта на Лопес в „Медисън Скуеър Гардън”, където възнамерявали да направят своя последен дует.   

Още през лятото тук-там из таблоидите се промъкна вестта, че звездната двойка е пред разтуряне. Причините? Несходство на характерите, разбира се! Една част от изданията взеха страна на певеца, обвинявайки латино изпълнителката в твърде властен характер, несговорчивост и отказ от разумен компромис. Другите пък сядоха Марк, че кръшка на жена си с едва ли не де що мърда в рокля, като обаче в същото време я ревнува до изнемога – докущ като ориенталец.

„Долни слухове”, опроверга Джей Ло. „Като няма хляб за медиите, те си измислят лъжи”, поде след нея Марк.

Официалният говорител на фамилията обяснява към днешна дата, че „те няма да направят такова нещо, заради децата най-малкото”.

Мучачата роди от вокалиста близнаци – Ем и Макс, през февруари 2008. После двамата скрепиха брачния си съюз още веднъж – на пищна, но тайна церемония в Лас Вегас

Да, ама папараци на “Ю Ес Мегъзин” нащракаха Марк – също без халка, в компанията на две наквасени мадами в бар преди месец.

„Той си се вихри по кръчмите, но на нея забранява да прекрачи дори хотелската стая. Превърна я в домашна прислужница  и й наложи вето за късите поли”, твърдят дружки на певицата.

Джен и Марк се бракосъчетаха 2004.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички