Джина от Трамвай №5 в Часът на блондинките


Джина от Трамвай №5 в Часът на блондинките

5261

Малцина от легендарните ни естрадни певци все още имат участия и изкарват пари, за да не умират от глад, разкрива певицата Джина Иванова от Трамвай № 5 пред камерите на БГТВ шоуто на Патриция КириловаЧасът на блондинките”. Тя гостува в предаването заедно с дъщеря си Мартина, която вече записа дуетно парче с майка си -  „Рискувам”.

„Нито един естраден певец не е взел пенсия от държавата. Преди години в дирекция „Музика” изгоряха всичките ни документи и сега оцеляват само тези от нас, които не слизат от сцената”, разказва още Джина.

Според нея е странно, че естрадни легенди като Лили Иванова и Васил Найденов са нахулени като най-нередовните данъкоплатци в държавата и никой досега не е защитил името им.

Защо мулатката Оля Лечева отказва да пее на годишните концерти на Трамвай № 5, а всички останали певци от групата се събират все още заедно на сцената, защо дори не посещава концертите на колегите си, с които навремето е стартирала кариерата й и други любопитни истории от живота на естрадните ни знаменитости ще се излъчат в блондинското шоу по БГТВ

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички