Два литра домашна ракия за Manu Chao в София


Два литра домашна ракия за Manu Chao в София

3763

Разнообразно меню, включващо единствено био продукти и местни ястия и напитки, е пожелал Manu Chao за престоя си в България.

Както MySound.bg нееднократно информира, знаковият музикант ще свири с проекта си La Ventura в столичната зала "Фестивална" на 16 септември по покана на Loud Concerts и клуб "Строежа".

В менюто на артиста и антуража му са пресни зеленчуци, сушени плодове, зехтин и маслини, био какао и мед. В гримьорната си френско-испанският музикант държи да има 5 кг. лимони, органично бяло и червено вино и задължително два литра домашна ракия.

Пресните плодови сокове, сок от кокос и пълната забрана за присъствие на големи международни марки в продуктите са също сред изискванията на Manu Chao за концерта в понеделник. Сред ястията, които той и неговите хора ще опитат в България, са шопска салата и пиле с ориз.

По време на изпълнението на групата на сцената ще има само вода със стайна температура, както и предварително подготвени стекове с вода за първите редове в публиката.

Миленита на фронта на Funky Miracle, Уикеда и DJ Lazy Face ще бъдат подгряващите изпълнители.

Вратите на зала "Фестивална" ще отворят за публика в 18.30 ч.

Деца до 7-годишна възраст ще влизат напълно безплатно, с придружител и попълнена декларация.

Всички останали посетители под 18 години трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация. От ТУК може да бъде свалена декларацията за придружител за концерта на Manu Chao La Ventura. Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на входа на залата, като няма нужда да бъде нотариално заверен.

Декларации ще могат да бъдат намерени и попълнени и на входа на самата зала преди събитието.

Билети за шоуто по 50 лв. и могат да бъдат закупени в интернет на www.ticketstream.bg, както и в магазините на Office 1 Superstore, M-Tel, Orange, "Техномаркет", "На тъмно", клуб "Строежа", бар "Петък".

Пропуски ще се продават и на място в деня на концерта на касата на зала "Фестивална" отново на цена 50 лв.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички