Двойките финалисти в Dancing Stars ясни довечера


Двойките финалисти в Dancing Stars ясни довечера

4880

Последните елиминации във второто издание на "Dancing Stars" преди големия финал на 14 декември, понеделник от 20.00 ч., са довечера.

Само два дни преди това една двойка ще се представи за последен път в шоуто. След роднинските танци миналата седмица Годжи и Етиен заеха челните позиции, а в дъното на класирането са Аксиния и Мадлен. Каква ще бъде съдбата на двете дами и дали те ще се борят, за да се изявят на финала – всичко е в ръцете на зрителите.

Певицата е обнадеждена и смята, че след като е танцувала на толкова елиминации досега в шоуто, отново ще премине и ще стигне до финал. Красивата брюнетка дори споделя, че не е очаквала да бъде полуфиналист. Тя и партньорът й Стоян не правят нищо на всяка цена, каза още изпълнителката. За него тя откровено заяви, че му е изключително благодарна за търпението и го определи като един от най-близките й приятели в последно време. По време на шоуто тя ще изпълни и последното си парче "Новата Пепеляшка".

На въпроса дали е очаквала да стигне до полуфинал, Мадлен Алгафари отговори така: "Вярвах, защото съм амбициозна, на мен само ми дай летва, за да скоча". Тя сподели още, че има огромно желание да е финалистка и заради партньора си Александър, чийто живот е танц.

Спрягани за едни от най-добрите танцьори в шоуто - Бианка и Етиен, също направиха своите коментари само на крачка преди финала. Бившата гимнастичка сподели, че е спокойна и не е напрегната преди елиминациите. За шоуто тя разкри, че за нея е било голямо емоционално преживяване. Въпреки изморителните тренировки, през които е преминала и дори една по-сериозна контузия, тя е намерила много приятели в "Dancing Stars".

“Мислех си, че последното хубаво нещо, което ми се е случило, е Световното първенство преди точно 20 години в Сараево и не смятах, че нещо толкова хубаво ще се повтори отново", обясни Бианка.

Етиен Леви и неговата партньорка Ива пък нямат болни амбиции. "Не е важно да си най-силният или най-умният, а най-приспособимият", сподели той. "Не съм имал очаквания, че ще стигна дотук, предвид по-младите в шоуто", каза още шоуменът. 

В специална анкета на сайта на шоуто www.dancingstars.btv.bg на въпроса “Кой искате да си тръгне в събота” - 31% от далите своя вот посочват Краси Радков и Елена Илиева.

В онлайн гласуването отново в сайта на "Dancing Stars" той пък е фаворит на зрителите с 21.89%.

Дали един от най-смешните хора в България е възможно да бъде елиминиран само на крачка преди финала или ще се бори за титлата Крал и Кралица на бала, ще стане буквално след часове.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички