Ефектни мацки на пролетния диско бал в клуб Брилянтин


Ефектни мацки на пролетния диско бал в клуб Брилянтин

4501

Шестият пролетен бал на диско клуб "Брилянтин" ще се състои в зала Sofia Event Center на Paradise City от 22.00 ч. на 5 април, събота.

Две световноизвестни дами, които са сензации на електронната сцена, ще бъдат специални гости тази година. Това са DJ Rae - гласът в хита на Sandy Rivera "Hide U", и саксофонистката Lovely Laura, резидент на партитата с лого на Hed Kandi в цял свят.  

Съпорт: DJ Sash.

Шестият денс бал ще се развихри на територията на Sofia Event Center в мултифункционална зала с уникален по рода си саунд и капацитет за над 3 000, която се слави със своята акустична концепция. Сценичният дизайн и интериорът на мястото са от световна класа. Организаторите обещават неповторима празнична атмосфера, изискана и стилна декорация и нонстоп танци до сутринта. И тази година няма да липсват изненади за парти маниаците, които ще станат свидетели на пълноцветно лазерно шоу и и разтърсващи танци в изпълнение на едни най-добрите балети от страната. Огромни екрани – писък на последните тенденции в технологиите, ще допринесат за мащабността на събитието.

Звездата на DJ Rae изгрява на световната сцена през 2008., бързо налагайки се като диджей и вокалистка с ярък собствен стил и суперефектно сценично шоу. Тя е работила с едни от най-големите имена в клубния саунд и е много популярна както в Лондон, така и на сцената на клуб Pacha в Ибиса. Ray уверява, че ще вриви българската публика и ще я държи на крака до сутринта.

Ослепителната Laura Fowles (aka Lovely Laura) е прочута саксофонистка и вокалистка, която е редовен и желан изпълнител в най-горещите клубове по света. Стилът й е микс от електронна музика, джаз и соул, като тя сама композира парчетата си. Както MySound.bg вече писа, Laura е предпочитан изпълнител на дизайнери от висшата мода и световни брандове като Dolce & Gabbana, Audi, Lexus, Moet, а виртуозният й саксофон е озвучавал дори сватбата на Slash (екс-Guns ‘n’ Roses). Талантливата блондинка обича да прекарва голяма част от лятото в Ибиса, остров, наричан от нея "мой дом".

Билети по 20 лв. - в мрежите на Еventim и Тicketlogic.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички