Ейми Уайнхаус опитала да се самоубие за първи път едва на 10


Ейми Уайнхаус опитала да се самоубие за първи път едва на 10

3753

Ейми Уайнхаус (Amy Winehouse) опитала да се самоубие за първи път, когато била едва 10-годишна, разкрива нова книга за живота на покойната певица.

В Amy Winehouse: The Untold Story се твърди, че изпълнителката направила опит да сложи край на живота си няколко месеца, след като нейният баща напуснал майка ѝ заради друга жена.

Авторката Хлое Гоуън (Chloe Govan) разкрива, че певицата била съкрушена от раздялата на родителите си и това довело до редица действия, с които Ейми целяла да се нарани, като накрая се нагълтала с лекарства. Според информацията, певицата била открита с пяна на устата от приятел. Той се появил в точния момент и спасил живота й.

В книгата се твърди още, че Ейми била пленена от "Клуб 27“ (звезди, починали на 27-годишна възраст – бел.ред.) и искала да бъде "безсмъртна" като Кърт Кобейн (Kurt Cobain), Брайън Джоунс от Ролинг Стоунс (The Rolling Stones, Brian Jones), Джанис Джоплин (Janis Joplin) и други.

Семейството на Ейми все още не е коментирало информацията в новата книга.

Хлое е сред най-популярните биографии на музикални звезди - сред книгите ѝ са бестселъри, посветени на Katy Perry, Brian Molko (Placebo), Taylor Swift, Christina Aguilera и други.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички