Ели Раданова отпадна от Мюзик Айдъл!


Ели Раданова отпадна от Мюзик Айдъл!

5103

Ели Раданова отпадна от "Мюзик Айдъл" след драматични елиминации.

Финалистката, която успя да съблече Соня Васи по време на регионалните кастинги, бе пред отстраняване още във вторник заедно с Виктория, Магдалена, Симона и Русина. Тогава по време на ток шоуто се разрази истински скандал между Станимир Гъмов, Маги Желязкова и Ива Дойчинова.

Гъмов заяви, че Вики и Симона нямат място в риалитито. Зрителите обаче решиха точно обратното: оставиха двете да продължат. Така Ели Раданова трябваше да се изправи във “Война на гласовете” срещу Русина, след като феновете спасиха третата застрашена –  Маги.

Преди двете момичета да премерят певчески сили, Мария сподели, че не заслужават да се борят за оставането си и че на тяхно място би трябвало да е Виктория. Въпреки страхотното си изпълнение, Ели, гаджето на Дарко Илиевски, не успя да се пребори.

Македонският вицепремиер Ивица Боцевски и министърът по европейските въпроси Гергана Паси посетиха вчерашните елиминации. Двамата бяха категорични, че тазгодишното издание на предаването още повече е спомогнало за добрите отношения между двете държави. Политиците бяха поздравени с общо изпълнение на Иван, Андрей и Саня Николич на песента “Назад, назад, моме Калино”.

След седмица участниците ще се отправят към Скопие за концерт пред македонските си фенове.

Подробности за събитието ще станат ясни в следващите дни.

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички