Елтън Джон: Ех, секса...


Елтън Джон: Ех, секса...

4642

Елтън Джон (Elton John), който загубил девствеността си на възраст 23 г., днес съжалява, че не е започнал със секса като по-млад.

„Направих грешката да не правя секс, докато не станах на 23! Харесваше ми да бъда с друг мъж и чак тогава разбрах кой всъщност съм. Направих грешка и веднага се влюбих, защото бях наивен и романтичен”, спомня си певецът, който от 2005 г. официално е женен за партньора си Дейвид Фърниш.

„Моят съвет към теб е никога да не преследваш любовта. Тя сама ще те намери, когато най-малко я очакваш. Забавлявай се, прави много безопасен секс и се радвай на сексуалността си. Бъди горд с това, което си”, пише Елтън.

Съветите си той дава в статия, която е помолен да напише като обръщание към самия себе си, но когато е бил на възраст 16 г.

„Направих много грешки. Стой настрани от наркотиците, те са загуба на време. Защитавай човешките права на всеки човек. Бъди обичащ, любезен и силен. Бъди за пример. Ще преживееш един страхотен живот”, пише Елтън Джон в писмото до себе си на 16.

Цялото писмо на Елтън Джон може да бъде открито в новата книга на Джоузеф ГалианоDear me: A Letter to My Sixteen-Year-Old Self”.   

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички