Енчев: Сънувах Бойко Борисов снощи


Енчев: Сънувах Бойко Борисов снощи

5763

Нестандартно посещение изненада рапъра Енчев - творческата половинка на Румънеца, през изминалата вечер.

В съня му нахлул самият премиер на Републиката - Бойко Борисов, който след като гледал участието на рапърите в  "Шоуто на Слави", изпратил есемес на Енчев и го поканил да му изпее песента на живо.

„Отидох на Околовръстното и две коли на НСО ме съпроводиха до къщата му”, разказа съня си Енчев. „Бойко Борисов чу песента ми и се смя най–много на две неща – „Ще те бия както Бойко би Сергей” и “Ще вляза в ГЕРБ и всичко ще се оправи, защото държа 50% от "Шоуто на Слави“.  Попита ме няма ли най-накрая българска песен да звучи и в Брюксел, а аз го репликирах, че българска музика не звучи в България, камо ли в Брюксел. Премиерът се учуди и аз му съобщих, че официалната статистика сочи по-малко от 15 % българска музика в родния ефир. Той ми обеща, че ще оправи нещата и вдигна телефона", продължава музикантът.

"Каза ми, че в момента много го обичат в Европа и ние, изпълнителите, трябва да сме активни. Аз му обещах да напишем песен за Барозу, а той - да уреди Берлускони и Меркел да участват в клипа. Попита ме защо Румънеца още не е в ГЕРБ, и след като му отговорих, че не е български гражданин, той обеща да открие клон на партията в Румъния и май не се шегуваше”, усмихва се Георги.
 
“Не съм сънувал от дете. Опитвам се да разтълкувам съня, но явно всичко това е проекция от нещата, които чувам и чета през деня. Иначе би било супер Меркел и Берлускони да участват в наш клип, както и да има повече родна музика в ефира”, признава Енчев.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички