Ерос Рамацоти очаква първи син


Ерос Рамацоти очаква първи син

4205

Звездният италиански певец Ерос Рамацоти и съпругата му, топмоделът Марика Пелегринели, очакват второ дете.

Красавицата обяви, че е бременна половин година след пищната им сватба, която се състоя през юни миналата година. Ерос от своя страна сподели пред италианските медии, че е на седмото небе, защото рожбата ще бъде от мъжки пол.

Щастливото събитие ще се случи през пролетта, а няколко месеца по-късно ще стартира световното турне на Ерос. Както е известно, обиколката на поп изпълнителя  ще мине и през София на 26 септември.

"Раждането на първия ми син е най-големият подарък за мен и ще ме направи най-щастливия човек на света. Нямам търпение да започнат концертите, за да предам това чувство на феновете ми. Чувствам, че 2015-а ще бъде най-силната ми година", сподели вокалистът.

Знаменитостите все още не коментират какво име ще изберат за най-младия си наследник. Досега Рамацоти има две дъщери – едната на 18, а другата на 3. Аврора Софи е най-голямата, нейна майка е швейцарският модел Мишел Хунцикер, за която певецът беше женен до 2002. Рафаела Мария е втората му дъщеря, родена от настоящата му съпруга, 25-годишната Марика Пелегринели.

Най-успешният италиански певец и композитор на всички времена пристига за своя концерт в рамките на Eros World Tour. Специално за събитието започна конструкцията на покрива на "Арена Армеец" поради  изисквания на италианската мегазвезда и неговия екип към техническите параметри на шоуто, които са стандарт за градовете и сцените от световното му турне. Екип от технически специалисти на Eros World Tour 2015 ще бъде в течение с отделните етапи на цялостното реконструиране на покрива на залата, а промените ще засегнат най-вече допуските за височина на залата и тежестите, които може да бъдат окачвани.

Билетите за шоуто на Рамацоти - в мрежата на Eventim. Пропуските за голямото събитие в "Арена Армеец" са в шест различни категории, а цените започват от 60 лв. и варират до 120.  Билети се продават и online ТУК.

Следете официалната страница за концерта във Facebook за всичко най-любопитно около гостуването на Ерос Рамацоти в България:

www.facebook.com/ErosLiveInSofia

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички