Фил Колинс: Как изглеждаш, нямаше значение навремето


Фил Колинс: Как изглеждаш, нямаше значение навремето

5088

Дали рецесията в рок музиката продължава?

В годината на финансова криза, когато бюджетните съкращения са всекидневие, BBC потърси гледната точка на музикант, който е оцелял въпреки многото трудности през годините – Фил Колинс (Phil Collins).

Според бившия барабанист на Дженесис (Genesis), прочут и като солов ас, музикалната индустрия винаги успява да намери изход и да оцелее по време на криза. Но днешните изпълнители се сблъскват и с други нови предизвикателства. Фил Колинс си спомня, че когато е започнал да пее, не е имало значение как изглеждаш. Днешният бизнесът обаче е толкова бързо променящ се, че смачква и изхвърля артистите много по-бързо, отколкото през 70-е години, когато Дженесис започват своята кариера.

"Мисля, че хората ще продължат да идват на концерти и да плащат пари, за да видят изпълнители, които познават и на които имат доверие. Сега е време младите звезди да накарат публиката да повярва в тях. Това обаче е много трудно, когато след албум # 3 хората те заменят с новото попълнение в града. Но младите таланти успяват да оцелеят някак все пак", твърди звездният музикант.

С осмия си албум - "Going Back", той доказа не само че може да оцелява в бързо променящата се музикална среда, но и да продължава да създава изкуство с много любов, успяващо да докосне всеки.

В проекта са събрани соул песните, оказали най-голямо влияние върху досегашното творчество на осемкратния носител на "Грами" (Grammy).

"Going Back" е на българския музикален пазар от "Орфей Мюзик", изключителен лицензиант на Warner Music International.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички