Японците heavenphetamine с извънреден концерт в София
Микрофестивалът "Инфундибулум" обживява подлеза до автогарата в Габрово с футуристичен арт ъндърграунд. Саундтракът е на Илко Биров, Павел Терзийски и Gonzo From The Block
Rock-Stravaganza с ангелите на румънския рок Scarlet Aura и Chasing Тhe Veracity
Осмото издание на Sofia Singer Songwriter Fest с победител от България
Концертът на хардкор титаните Madbаll в София е напълно разпродаден
Интуитивно музициране в новия албум на Мирян Колев, представя го в "Топлоцентрала" на 9 октомври
Deadscape завладява сцените в Пловдив, Бургас и София с новия си албум "State Of Decline"
В ритъма на суинга с The Oldie Goldies. Формацията представя първия си албум "Happy Feet" на живо
Азиатски октомври за "Аларма Пънк Джаз". Очакваме доайена на японския авангарден джаз Масахико Сато и монголско-френско-българското фолк-рок трио Violons Barbares
Никос Вертис разпродаде за трети път най-голямата зала в София
Концерт с вълшебната музика от филмите на Disney
Първият концерт на Café del Mundo у нас е разпродаден

Финалистите в Bailando ясни довечера


Финалистите в Bailando ясни довечера

4791

Bailando - сцена на мечтите навлиза в своята последна седмица, когато един от включилите се 24 участници ще сбъдне мечтата си.

Танцовите двойки и музикалните дуети ще се състезават заедно за зрителско одобрение в благотворителното шоу довечера. Един от петте тандема ще трябва да напусне, а четири от тях ще продължат до финала. В тон с предколедното настроение сцената ще бъде празнично украсена. Участниците ще представят коледни песни и танци, а журито и водещите също се очаква да са в тон с коледната тематика.

За 12 седмици пет мечтатели и техните известни партньори се наложиха като фаворити на зрителите.

При пеещите продължават Нели Рангелова и Венци Миланов, за да сбъднат мечтата на момчето да завърши висшето си по автомобилен дизайн. Венци е завършил трети курс на специалността, партнира умело в музикалните изпълнения на естрадната звезда и винаги обира овациите на Татяна Лолова. Въпреки слабите певчески изяви на партньора си Краси Каракачанов, 14-годишната Рада Рачева също успя да се класира за полуфинала. Нейната мечта да осигури дом на деветчленното си семейство, за което е непосилно да плаща ипотеката на апартамента, мобилизира всеки път вота на зрителите. Благодарение на тях Ради и Краси винаги изплуват от дъното на класацията на журито и оглавяват зрителския вот. 

След като миналата седмица отстраниха от пътя към полуфинала Дидо от D2 и Богдана Митова, Вики Терзийска и Кристиян Григоров продължават да събират средства за медицинско оборудване, с което да се лекуват деца с костни проблеми в клиниката в Горна баня. На пътя за финала застава и чаровната Росица Караджова от Хасково, която танцува с новинаря Христо Калоферов, за да сбъдне мечтата си да учи актьорско майсторство. С достигането на Роси и Кристиян до полуфинала, двамата участници, лишени по рождение от едно от сетивата си, показаха, че подкрепата за каузата им се дължи най-вече на техния талант и воля.

Актрисата Мая Бежанска и Николай Ефтимов преживяха драматична раздяла с един близък тандем - този на Сантра и Николай Дойчев. Класирането миналата седмица ги изкара един срещу друг, съревнование спечелено от актрисата и Николай, който ще отпразнува своя имен ден на сцената.

Специални гости в Bailando ще бъдат певците от световноизвестния Харлем Госпъл хор (Harlem Gospel Choir) (на снимката), който бе в България и миналата година. Те ще се включат в благотворителното шоу, за да подкрепят каузите на участниците и ще изпеят "Silent Night". Както MySound.bg огласи, формацията пътува по света и чрез своите песни набира средства за детски благотворителни организации. Групата ще се изяви в столицата в в зала 1 на НДК на 8 декември.
 
Подкрепата за всеки един от участниците в "Bailando – сцена на мечтите" става чрез изпращане на есемес 0.25 лв. (без ДДС към M-tel и Vivacom и 0.24 лв. без ДДС към Globul) на индивидуалните кратки номера на мечтателите. 

Банковите сметки на всички, включително на тези извън сцената на Bailando, остават отворени на сайта на предаването (bailando.novatv.bg).

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички