Финалът на Coca-Cola Happy Energy Tour 2012 - по The Voice


Финалът на Coca-Cola Happy Energy Tour 2012 - по The Voice

4658

Пълен запис на финала на Coca-Cola Happy Energy Tour 2012 ще бъде излъчен по телевизия The Voice от 19.00 ч. днес и от 10.00 ч. утре, 28 октомври.

Както MySound.bg вече извести, 4-часовото шоу събра над 50 000 души на столичния площад "Батенберг" през септември, други 40 000 се забавляваха във Велико Търново, Русе, Варна, Бургас и Пловдив на останалите дати от турнето. Сега още десетки хиляди зрители ще могат да се докоснат до едно от най-енергичните и интересни музикални събития в България това лято.    

В спектакъла участват танцьорите от Millennium Dance Zone, атрактивната денс машина Метин, фрийрън формацията Zero Gravity, а в силната концертна програма влизат актуални български поп и хип-хоп изпълнители -  Криско, Deep Zone, Лора Караджова, Бобо, Рафи, Дивна, Ангел и Моисей, световният бийтбокс шампион Скилър, Сани Алекса, Богомил, Играта и Лео и хип-хоп триото Touch Down. Специално за шоуто в София към състава на турнето се присъединиха и Тома Здравков с  групата си, а след тях и рокаджиите от D2. На сцената излезе и актуалният румънски изпълнител Алекс Мика (lex Mica), който подлуди българската публика с едни от най-въртяните парчета в родния ни ефир - "Dalinda", "Maria Maria", "Mi Hermosa".

За финала пристигна румънската музикална звезда и изпълнителка на хитовете "Mr. Saxobeat" и "Million" – Александра Стан (Alexandra Stan). Феновете избухнаха при появата на чаровната и секси румънка и нейният саксофонист, който се изяви и в рап речитатив.

Кулминацията на шоуто беше излизането на музикалния гений, продуцент, изпълнител и диджей – Марк Ронсън, който направи страхотен сет.

Финалът на концертната програма, която ще бъде излъчена от телевизия The Voice, е компилация от кадри от всички градове по пътя на турнето по време на общото изпълнение на песента "Anywhere In The World", химн на Coca-Cola за Олимпийските игри в Лондон 2012, създадено от талантливия Марк Ронсън (Mark Ronson).

И третото поред музикално турне бе организирано от Coca-Cola с медийната подкрепа на радио и телевизия The Voice.

Снимки от фиестата може да видиш ТУК.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички