Галя (екс-КариZма) и Митко Павлов в моден дуел


Галя (екс-КариZма) и Митко Павлов в моден дуел

5012

Митко Павлов гостува в студиото на "Модерно" по "bTV" от 10 ч. днес.

Водещият на "Dancing Stars" 2 влиза не за да смени водещата Радост, а да отвори „тайника” на мъжката суета и гардероба и в живота като цяло. Той ще разкрие още по какъв повод е слагал червена перука, защо слиповете на Супермен са му любими, както и защо е изключително ценна фланелката на единствения "Манчестър Юнайтед" с името на адаша му - Димитър Бербатов.

За да спечели окончателно женската аудитория, най-после Митко ще назове най-важните за един мъж неща. „Легло и леб”, безмилостно ще отсече водещият. Той ще сподели още кои са клишираните еротични фантазии сред мъжете, за какво е използвал крем „Бебе” и как възприема прилепналите панталони. Павлов ще се върне малко назад във времето към спомените от казармата, ще разкаже какво му се случва, когато се налага да пътува със самолет, какво е усещането да си в един футболен отбор с Бойко Борисов. Още много от забавните лични истории и преживявания на водещия зрителите ще видят тази събота в предаването.

Женската гордост и суета достойно ще защити пък поп певицата Галя, която от своя страна ще разкаже за първата си работа, за творческия процес при създаването на една песен и за ученическата си униформа.

Тя ще впечатли зрителите с куп сценични тоалети и любими костюми от промоции и светски събития.

Какво обаче ще открие водещата Радост на „долния рафт” в звездните гардероби на Галя и Митко и какви емоции и спомени ще провокира в тях намереното, зрителите ще видят по "bTV" .

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички