Галя в MAD Secret Concert по bTV


Галя в MAD Secret Concert по bTV

7061

Навръх Националния празник "bTV" ще излъчи „MAD Secret Concert с Галя" от 24.00 ч.

Както "MySound.bg" информира, събитието се състоя в началото на април миналата година и постави началото на соловата кариера на звездата след дългото затишие около нея след разпадането на дует КариZма.

Певицата представи на сцената на „MAD Secret Concert от Globul” селекция от български и световни хитове в специални, нестандартни аранжименти. Шоуто й бе в студиото на Денис Ризов от Ахат – „Harbour Island Records”, пред погледа на лимитирана публика от 350 души. Специални гости на вечерта бяха ДесиСлава, Графа, както и гръцката мегазвезда Сакис Рувас. Всички те представиха ексклузивни дуети с вокалистката.

За уникалната атмосфера на събитието допринесе и мястото, „Harbour Island Records Studio”, в което за първи път беше изнесен подобен концерт. Сред песните, които бившата половинка на Миро изпълни, бяха „It’s Not Right But It’s OK” на Уитни Хюстън (Whitney Houston), „All Around The World” на Лиса Стенсфийлд (Lisa Stansfield), „Hanky Panky” на Мадона (Madonna), “Overpowered” на Рошийн Мърфи (Roisine Murphy).

Певицата беше акомпанирана от нейната лайв формация, съставена от Боби Вълчев (пиано), Росен Ватев (ударни), Борис Таслев (бас) и Ангел Дюлгеров (китари). Беквокалистки на концерта бяха младите изпълнителки Рейчъл Роу и Весела Бонева.

Галя сподели, че за събитието е избрала някои от най-хубавите песни на любимите си изпълнители. Звездата разкри, че това е музиката, която я вдъхновява истински и е основната причина тя самата да стане артист. С безупречното си изпълнение певицата не само направи публиката щастлива, но и използва възможността да се поклони пред таланта на големите личности, оставили отпечатъка си в сърцата ни и в световната музикална история.

Първият специален гост на концерта беше Графа, с когото изпълниха „As” на Стиви Уондър (Stevie Wonder), по-познато на феновете  във варианта на Джордж Майкъл и Мери Джей Блайдж (George Michael & Mary J Blige).

Една от кулминациите на вечерта настъпи с появата на гръцката мегазвезда Сакис Рувас. Публиката направо пощуря от дуетното изпълнение на вечната класика „Ain’t No Sunshine”. Спойката между двамата изпълнители беше толкова силна, че хората в залата зашушукаха, че Галя е намерила точната нова дуетна половинка. Сакис Рувас долетя специално, за да гостува на тайния концерт онази вечер.

Дойде времето и за поредната изненада, когато на сцената се качи ДесиСлава, с която Галя изпълни любимото си парче на Бранди и Моника - „The Boy Is Mine”. Хората в залата останаха прехласнати от съзвучието между гласовете на двете певици и побързаха да реагират с бурни аплодисменти

В края на концерта Галя напомни на всички, че не е забравила за миналото си с Миро и му посвети специално медли, в което с нежни акорди преливаха фрагменти от  „Минаваш през мен” и „Колко ми липсваш”. Куплети от двете песни се редуваха един след друг, в изцяло нов и вълнуващ аранжимент.

Това беше и най-емоционалният момент от вечерта – вокалистката едва скриваше чувствата, които осезаемо наситиха гласа й и направиха изявата наистина незабравима.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички