Японците heavenphetamine с извънреден концерт в София
Микрофестивалът "Инфундибулум" обживява подлеза до автогарата в Габрово с футуристичен арт ъндърграунд. Саундтракът е на Илко Биров, Павел Терзийски и Gonzo From The Block
Rock-Stravaganza с ангелите на румънския рок Scarlet Aura и Chasing Тhe Veracity
Осмото издание на Sofia Singer Songwriter Fest с победител от България
Концертът на хардкор титаните Madbаll в София е напълно разпродаден
Интуитивно музициране в новия албум на Мирян Колев, представя го в "Топлоцентрала" на 9 октомври
Deadscape завладява сцените в Пловдив, Бургас и София с новия си албум "State Of Decline"
В ритъма на суинга с The Oldie Goldies. Формацията представя първия си албум "Happy Feet" на живо
Азиатски октомври за "Аларма Пънк Джаз". Очакваме доайена на японския авангарден джаз Масахико Сато и монголско-френско-българското фолк-рок трио Violons Barbares
Никос Вертис разпродаде за трети път най-голямата зала в София
Концерт с вълшебната музика от филмите на Disney
Първият концерт на Café del Mundo у нас е разпродаден

Гарет Емери зад пулта в Ялта


Гарет Емери зад пулта в Ялта

5120

Диджей N 7 в света - Гарет Емери (Gareth Emery), ще гостува в столичния клуб "Ялта" на З декември.

Англичанинът е единственият артист, достигнал десятката на DJ Mag Top 100 още преди да навърши 30 години. Той се записа в музикалната история като един от основоположниците на подкастите. Затова и интернет шоуто му се радва на номиниации в категорията за най-добър подкаст на Miami International Dance Music Awards всяка година.

Гарет започва уроци по пиано още на 4 години, като ученик се запалва по китара, започва да учи джаз, опитва дори с пънк. На 15 години със своята банда следват звуците на Грийн Дей (Green Day) и Оейсис (Oasis). Колелото на живота обаче се завърта и младият талант се озовава на Ибиса през 1998. Оттогава той посвещава живота си на електронната музика.

Записите, които сам композира и продуцира днес, са смесица от транс, прогресив, електро и техно. Името му се свързва със зашеметяващите ремикси за Армин ван Бюрен (Armin Van Buuren) и Абъв ен Бийонд (Above & Beyond), последвани от успеха на първия му авторски албум "The Sound Of Garuda" и създадения неотдавна лейбъл Garuda.

"Няма почивка за лудите", както се казва в неговата биография. Непреклонен е, когато става дума за качеството. Твърди, че предпочита да направи 5, но ценни записа, отколкото 20 еднодневки. Стратегията явно работи, тъй като Гарет може да се похвали с милиони посетители в YouTube и легиони последователи във Facebook, Twitter и Myspace.

В бъдещите планове на диджея са албум с ремикси - "Northern Lights", идната година, заедно с микса "The Sound of Garuda II".

От суперклубове като Zouk в Сингапур и Guvernment в Торонто, през епически фестивали като Global Gathering, Trance Energy и Dance Valley, неговият уникален стил отново ще озвучи популярния столичен клуб.

Задачата да подгрее феновете в голямата зала отново ще на Хуан Алварез (Juan Alvarez), докато Любо Урсини (Liubo Ursiny) ще пуска в Junior Suite.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички