Георги Христов си построи басейн на покрива


Георги Христов си построи басейн на покрива

5612

Басейн на покрива е най-новата придобивка в къщата на популярния певец Георги Христов, който от петнайсет години живее в село Волуяк.

"Басейнче е точната дума. Това е една скрита тераса, на която ми е много приятно да си почивам", уточнява изпълнителят на хита "Черно и бяло".

Тези дни обаче изобщо не му е до водни игри - не само заради студа. Певецът е потънал в репетиции, защото на 29 октомври събира почитателите си в зала 1 на НДК

"Напрежението е огромно. Всяка вечер най-малко един-два часа преосмислям всичко, подреждам сценарии, костюми, балет. Всичко ми минава през главата. Главата ми пуши. Само човек, който не е излизал на сцена по този сериозен начин, не може да разбере това усещане и колко труд и нерви коства на един изпълнител такъв концерт, за който сам е свършил всичко. На мен вратът ми е здрав, защото сам си върша работата” казва певецът в интервю за вестник „Монитор”.

Стресът покрай концерта обаче не му се отразява добре.

„Вечерите преди големи концерти са едни от редките случаи, когато си позволявам да пия някакво хомеопатично приспивателно. За да мога да заспя, тъй като са ми необходими минимум 8 часа сън.  Една моя приятелка лекарка ми го препоръча. Взимам го максимум 3-4 пъти в годината, на билкова основа е", разказва звездата на българската естрада.

Билети за концерта му все още има. На 29-и Христов ще изпълни най-доброто от репертоара си, както и новите си хитове. В памет на Мария Нейкова и Богомил Гудев ще изпълни и вечната им балада "Вървят ли двама" от филма „Козият рог”.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички