Георги Милчев - Годжи изуми хореографката си с танцови умения


Георги Милчев - Годжи изуми хореографката си с танцови умения

7713

Вторите елиминации в "Dancing Stars" 2 предстоят довечера.

Преди те да станат факт Кристина Димитрова официално ще преотстъпи мястото си на новата звезда, която ще танцува в шоуто и ще бъде изненада за зрителите. Двойките с най-нисък резултат от оценката на журито и зрителските гласове ще се борят за оставане на дансинга. Ден преди елиминациите според онлайн вота на www.dancingstars.btv.bg първите две места в класирането на потребителите са твърдо заети от Краси Радков и Графа. Кристина Димитрова се нарежда веднага след тях, но ако новата звезда не събере достатъчен брой зрителски гласове, ще попадне на елиминации.

Междувременно преди ден звездите и техните партньори се събраха в столичен клуб, където се отдадоха на танци и песни. Етиен Леви се превърна в душата на компанията със свои изпълнения на песни и хореографии. Как се веселиха танцуващите звезди, зрителите ще могат да видят в предаването.

В шоуто своя интерпретация на първата танцувална задача ще представят и победителите от онлайн конкурса на www.dancingstars.btv.bgАз танцувам” - Диана Енчева и Борис Даскалов.

В неделя извънредно от 21.00 часа (заради предпоследния кръг от "Формула 1" в Бразилия) по "bTV" 11-те двойки ще представят танците си в третия кръг от надпреварата. Те ще трябва да се справят с ориенталски танци, а зрителите за първи път ще видят изпълнението на Павлина Вълчева и Георги Милчев-Годжи. Според нея Годжи се справя изключително бързо с танците, като подчерта неговото уникално чувство за ритъм.

Русокосата хубавица сподели още, че звездата от “Ку-ку бенд” подхождал изключително сериозно към участието си. След като танцът им бил готов, хореографката на двойката била шокирана от постигнатите бързи резултати от Годжи.

Миналата седмица Миодраг Иванов се отказа от танцьорката си заради височината й. Павлина Вълчева и приятелят й Николай Манолов също изиграха прощален танц, след който русата грация получи нов шанс за участие. В края на шоуто беше представен и новият й партньор - Георги Милчев-Годжи.

Преди да си тръгне от "Dancing Stars" 2 Сонгюл Йоден постави и новата задача на звездите.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички