Героите в трибюта на Хиподил и Холера


Героите в трибюта на Хиподил и Холера

5292

Както вече е ясно, утре, 5 септември, Светльо & The Legends са подготвили специален концерт, трибют на Хиподил и Холера.

Събитието ще се проведе в клуб "Порк Пай", Борисовата градина.

В сета са приблизително 30 парчета на двете култови банди. Светльо & The Legends се представят в разширен състав, част от който ще бъдат членове на Хиподил и Холера. Сред тях - Венци Мицов на клавир, вокалистът на Холера Ники Луканов (докато китаристът на същата група, Николай Добрев-Мъни, вече от година е в основния състав на Легендите). Във формацията се завръща и тромбонистът Александър Борисов, който свири и в Уикеда. Останалите, освен Светльо Витков, са добре познатите на феновете - Боби Басистия (бас), Пепи Александов (барабани), Влади Митин (тромпет), Ванката (акордеон, клавир), споменатият по-горе Мъни на китара, както и допълнителни бек вокали.

Вратите на "Порк Пай" отварят точно в 19.00 ч. В 19.30 ч. започва подгряващата банда - Doctors Gogo Band, а от 20.30 ч. е ред на основната група от музиканти и песните на Хиподил и Холера. Важно е да се знае, че всички начални часове ще бъдат коректно спазени. С оглед на очакваната многобройна аудитория, ще бъде организиран специален пропусквателен режим с повече входове, разпределени според предварително закупени билети и такива на място. Непълнолетни ще бъдат допускани единствено с легитимен придружител и след попълнена декларация на входа.

Билети могат да бъдат открити в мрежата на Ticketstream.bg на цена от 8 лв. предварително, а на самата дата и място - 10 лв.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички