Главите на Румънеца и Енчев - билбордове


Главите на Румънеца и Енчев - билбордове

5305

Румънеца и Енчев откриха лесен и атрактивен начин да се борят с икономическата криза.

Известните с нестандартните си прически хип-хопъри ще отдадат под наем главите си на голяма столична компания. Срещу 2 000 лв. на седмица фирмата ще използва "рекламната площ” върху главите на двамата, за да постави своето лого.

Предложението дошло от страна на компанията, чийто управител присъствал на караоке парти на хитовия тандем в столичен клуб. Впечатлен от прическите на рапърите, още на следващия ден бизнесменът се обадил в офиса на "Селект мюзик медиа" и директно отправил своята оферта.  

Фирмата поискала шестмесечен ексклузивен договор за ходещата реклама, която е напът да се превърне в хит на пазара според специалистите. Идеята за мобилния билборд първоначално допаднала на рапърите, но те все още обмислят предложението.

„Ще сключваме едномесечни договори с опция за автоматично продължение, тъй като половин година е пракалено дълъг период”, бе категоричен идеологът на новата услуга Енчев.

„Обмисляме и вариант за други нестандартни форми на реклама – например временни татуировки”, допълни Румънеца.

Рапърите очакват и други големи фирми да подкрепят нестандартния им бизнес проект.

Всички потенциални рекламодатели, които проявяват интерес към главите на Румънеца и Енчев, могат да се свържат с тях чрез офиса на "СММ", допълват оттам.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички