Global Vision Night 2013 събира ритъма на света в едно парти


Global Vision Night 2013 събира ритъма на света в едно парти

3730

Отдавна е традиция поне веднъж в годината музикалните полиглоти от Global Vision Circle да се събират, за да споделят своите съкровища и открития по време на музикалните си пътешествия из цялата планета.

Тазгодишното издание на Global Vision Night ще се състои в  столичния клуб Culture Beat от 20.00 ч. на 30 октомври, сряда. Събитието обещава пищен коктейл от екзотични ритми и танцови пърформънси, стимулиращи тялото и духът да се понесат към неподозирани хоризонти.

Освен петимата диджеи на Global Vision, ще се изяви гостът от ШвейцарияDJ Aloko (Ataya Music Box), който смело обикаля из далечни краища на света, за да черпи от вдъхновението на различни култури и да обогатява изключително разнообразната си музикална колекция. Освен страстен пътешественик и изследовател, той е радио- и клубен диджей, представящ в Европа умело подбрана еклектична селекция от цял свят. След последата си обиколка из Африка и Карибите, DJ Aloko е готов да разведе българската публика из неизчерпаемите музикални ресурси на региона от 70-те години до днес.

Зад пулта същата вечер ще домакинстват артистите от мултикултурната организация Global Vision Circle - DJ Africando с афро-фънк джем сет, DJ Invoke - с дълбок звук от сферата на уърлд и дъб сцената, както и трите дами -  DJ Jaya, която ще заложи на фънки груува, DJ Freakkita - на реге и денсхол вайба, и DJ Olaija ще се развихри с еклектична селекция от ритми от Индия, Арабския свят и Латинска Америка.

Към празничната вечер ще се присъединят и екзотичните момичета от Amazonia Dance Project, които ще пренесат присъстващите на самбадрума в Рио де Жанейро с експлозивно танцово шоу, а джембе фармацията Fore Fote ще ги настрои на честотата на пулсиращото сърце на Западна Африка.

Вход: 5 лв.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички