Група Sevi празнува 12 години с голям концерт и премиера в Sofia Live Club


Група Sevi празнува 12 години с голям концерт и премиера в Sofia Live Club

2293

Българската банда Sevi ще отпразнува подобаващо 12-ия си рожден ден.

С голям концерт и промоция на най-новото си парче "Hate You", музикантите ще забият в Sofia Live Club в 20.30 часа 19 март. Специални гости на концерта ще бъдат Hammerhead, които ще зарадват феновете с любими парчета на Metallica, а за финала са подготвили изненада.

Черешката на тортата на вечерта ще бъде премиерата на "Hate You". Както MySound.bg вече писа, по сингъла Светлана Близнакова и компания работят със световноизвестния канадски продуцент, звукорежисьор и автор на песни Кane Churko, който стои зад множество проекти на рок гиганти, сред които Five Finger Death Punch, Ozzy Osbourne, Papa Roach, Halestorm и др. След гига "Hate You" ще бъде достъпно в YouTube, Spotify и Amazon.

На събитието за първи път ще бъде показан и клипа към песента. Високи скорости, огън, адреналин и много емоции са преплетени в сюжета на видеото. В главната роля зад волана застава Николай Петков – вокалист и китарист на Hammerhead. Продукцията е дело на опитния екип на DarkWhite-Vision. Режисьор на видеото е Никола Копаров. В социалните медии на групата феновете вече могат да видят официалния  тийзър към клипа.
https://www.youtube.com/watch?v=DEj3ma_Rf4M

По повод рождения си ден Sevi се впускат и в още едно начинание – конкурс за млади български рок банди. До 11 март всички прохождащи рок групи, които нямат издаден албум, но имат поне една реализирана авторска песен, получават възможност да изпратят своите песни. За първоначалната селекция отговарят музикантите от Sevi. Имената на трите групи-финалисти ще бъдат публикувани във във Фейсбук страницата на групата, а победителят ще бъде определен от гласуване на феновете. На 19 март в Sofia Live Club, Sevi ще обявят името на бандата, която ще се радва на професионален запис на едно парче в студиото на Sevi.

Повече за събитието може да откриете тук.

SEVI BandYouTubeChannel

Снимка: Виктория Вучева

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички