Група Зона подгрява за Pero Defformero


Група Зона подгрява за Pero Defformero

5474

Софийската група Зона ще се включи в концерта на Перо Деформеро (Pero Defformero).

Бандата ще подгрява прогресив турбо-фолк метъл шайката от Нови Сад. Както MySound.bg извести, концертът ще се състои в столичния клуб R.B.F. днес.

Другата група, която ще вземе участие в събитието, е 5-о чувство.

Билетите на цена от 22 лв. се продават в системата на Eventim.
 
Група Зона е основана от Христо Марков – вокал/китара и Александър Кръстев – бас в София през 2003. По време на звукозаписна сесия в студио към тях се присъединява и Бисер Веселинов – барабани. Музикантите свирят по клубове в София и в страната, канени са на редица фестивали като "Рок в Рила", Rock Only, "Мтел фест", On! Fest и други.

Формацията участва през 2008 в телевизионния конкурс "Бъди звезда", излъчван на живо по БНТ. А през зимата на 2009 достига полуфинала на българската "Евровизия". Песента "Заключен дом" (2010) е на първо място в "Ескалатор" - класацията за български песни по програма "Хоризонт" на БНР, цели 9 седмици.

Pero Defformero ще започнат своя гиг в 20.30 ч. Гостите ще изпълнят почти всички свои авторски песни. Веднага след концерта групата ще слезе между почитателите си за снимки, автографи и сладки приказки.

Веселяците пристигат в София по повод четвъртата годишнина на сайта Metal Hangar 18 с любезното съдействие на предаването "От Другата страна" по радио Варна с водещ Мартин Николов, BG Music News, www.vayer-electric.com , клуб R.B.F. и Bar Thrash Zone.

Още - на:

http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=203364539706892

http://www.youtube.com/watch?v=ahk4zVB2-c0

ttp://www.eventim.bg/bg/bileti/pero-defformero-sofi-rbf-club-98023/event.html 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички