Notte Medievale и KsAN със съвместен концерт. Древното зове в столичния клуб Live & Loud
Vrani Volosa специални гости на Ihsah, Radiogeist откриват за Mono Inc. в Пловдив
Керана и Космонавтите представят официално новия си албум "Октант"
Reverend Beat-Man със специален концерт за Деня на София
Мария Илиева обяви предстоящ световен проект на финала на турнето си "100 причини"
Orphaned Land отново в България след 11 години, удрят заедно със Science Of Disorder, Lone Survivor и Nest Of Plagues
Турнето "Световното кино в музиката" на Хилда Казасян и Плевенската филхармония продължава. Виж къде и кога
Без Monument Оf Misanthropy на концерта на Belphegor и Malevolent Creation този четвъртък
Британците The Singing Loins откриват есенния сезон на "Аларма Пънк Джаз"
Дни до юбилейния концерт на Андреа Бочели. Виж с кои изключителни гости излиза на стадион "Васил Левски"
14 нови песни се състезават в ХIV-ото издание на фестивала за поп и рок музика "София 2024"
Тежко се задава концертът на Ildaruni

Heineken подарява среща с диджеите на грандиозното шоу ASOT 600


Heineken подарява среща с диджеите на грандиозното шоу ASOT 600

4553

Буквално часове преди най-грандиозното електронно събитие в Югоизточна Европа този месец, Heineken ще подари на най-големите почитатели на транс музиката уникална възможност да се срещнат с едни от най-добрите диджеи в света.

В духа на необикновеното и динамично всекидневие на легендарния си герой, марката ще възнагради петима от най-смелите и приключенски настрoени любители на бирата с шанса да се запознаят с Armin Van Buuren, Dash Berlin, Ferry Corsten (Фери Корстен), Dennis Sheperd, дуото Myon & Shane 54.

Както MySound.bg нееднократно информира, те ще се изявят в столичната зала "Арена Армеец" на 8 март.
 
Heineken все още пази в тайна точния час следобед, когато на официалната страница на марката във Facebook, както и на официалния сайт Heineken.com, ще бъдат обявени предизвикателствата, пред които българските почитатели на електронната музика и любители на международната марка бира ще трябва да се изправят, за да спечелят наградата. Петима ще бъдат щастливците, които ще се срещнат с всички диджеи от ASOT 600, часове преди старта на уникалното им шоу. Най-добрата тактика, съветват организаторите, е човек да се опита да влезе "в кожата" на героя на Heineken, Man Of The World, и да не се спират пред нищо, за да спечелят голямата награда.

Предстои и уникално заснемане на приключенията на всеки един от спечелилите, което Heineken ще осъществи с професионалното съдействие на криейтив студиото Addminimal, чието дело са концепцията и стайлинга на White Sensation в Холандия. Видеото ще бъде излъчено за първи път отново в официалната страница на Heineken във Facebook седмицата след партито на 8 март.

Изненадите ще продължат и по време на самото шоу в залата. Heineken ще предизвика всички посетители да излязат от зоната си на комфорт и докато се забавляват, да потърсят специалния Heineken контейнер, в който ще могат да оставят бутилка със собствения си автограф. Десет от подписалите се върху бутилка Heineken ще я получат обратно с автограф на някой от диджеите на ASOT 600. Подробностите ще бъдат обявени във Facebook и на официалния сайт Heineken.com.

600-ното юбилейно издание на легендарното радио предаване A State Оf Trance на петкратния носител на титлата Диджей №1 в - света Armin Van Buuren (Армин ван Бюрен) (на снимката) не може да се сравни с нито едно събитие от електронната сцена, организирано до момента у нас. Зала "Арена Армеец" ще е единствената спирка в Югоизточна Европа от турнето на най-добрия диджей в света, The Expedition.

По покана на клуб "Ялта" и с любезната подкрепа на примиум международната марка Heineken фенове от цяла Европа ще станат свидетели на наистина неповторимо изживяване .

За повече информация:

www.Heineken.com
facebook.com/heineken
facebook.com/yaltaclub

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички