H.M.S.U. стартира форсмажорно сезона!


H.M.S.U. стартира форсмажорно сезона!

5124

"H.M.S.U." ще даде подобаващо начало на предстоящия клубен сезон със събитие под надслов „Хардаж“ в столичния парти център "4 км" на 25 септември.

Името недвусмислено представя концепцията на предстоящото парти – нощ със здрава музика в две зали, уплътнени с дръм-ен-бейс.

Специално за вечерта са поканени едни от най-емблематичните артисти от световната сцена - Сoncord Dawn (Нова Зеландия), Current Value (Германия) и Bong-Ra (Холандия). Познати като лидери в сферата на дръм-ен-бейс, дъбстеп и брейк-кор саунда, и тримата са известни със свой уникален стил - комбинация, която ще задоволи желанията и на най-придирчивите, уверяват организаторите.
 
Дуото Concord Dawn се слави с енергично електронно звучене, примесено с елементи от денс, рок, хип-хоп и джаз. Придобили де факто култов статус в родината си, двамата вече десетилетие изкъртват международните класации. Издавали са за едни от най-силните лейбъли за всички времена, сред които "Hospital Recordings", "Timeless", "Renegade Hardware", "Moving Shadow", "Freak", "BSE Recordings" и др. С дебютния си албум "Disturbance" печелят овации на родна земя, а с последвалият проект "Uprising" се изстрелват на върха на световната сцена. Парчетата "Morning Light", "Don’t Tell Me" и "Raining Blood" влизат в сърцата на феновете. Само за три месеца "Uprising" е обявен за най-добър албум и най-добро електронно издание за 2004 на радио наградите "B-Net". Тандемът пък е номиниран в класацията на "Vodafone" за най-добър електронен акт. През 2006  Concord Dawn издават дългоочаквания "Chaos By Design" за собствения си лейбъл "Uprising Recordings" – динамичен албум с невероятно съчетание на олд скуул и ню скуул звучене. Междувременно клиповете на "Concord Dawn" се радват на добра ротация в музикалните канали по света.

Още с първите си творби Current Value привлича внимание с категорично мрачното си и често дисонантно звучене, което преобръща представите за текстеп. Първите му издания са за лейбълите "Don Q" и "Position Chrome". Още с ранните си парчета "Creative Robot", "Skybreaker" и "Bass Riot" си изгражда стабилна репутация. С легендарното си издание "The Unspoken" покорява неподозирани досега музикални хоризонти. През 2006 година издава за лейбъли от най-висок ранг като "Soothsayer", "Obscene", "Tech Itch", "Algorythm" и "Evol Intent Recordings". Освен това работи в колаборация с друг лидер на сцената - SPL, записва и за собствената си компания "Lost Soul Recordings".

Атрактивният лайн-ъп от актуални дръм-ен-бейс продуценти се допълва и от родната перла в световното тежко звучене – Куух (Соон).  В едно от малкото си участия на родна земя до края на годината, Иван Шопов ще предложи вариация от нови и класически бийтове, комбинирани с различни музикални стилове, вълнуващи българския талант. Най-успешният агент на "H.M.S.U." ще изненада феновете с поредна порция бас вибрация. Изданията за лейбъли като "Position Chrome", "Offkey" и "Obscene" са само малка част от музикалните марки, подкрепили Куух. Името му се свързва и с проекта Бalkansky напоследък.
  
Bong-Ra започва професионалната си кариера преди десетина години с изданията "New Millennium Dreadz" и "Darkbreaks" - Vol.1 и  Vol.2 за "Djax Records". С тях се утвърждава като един от доайените в брейк-кор жанра. В периода 2001-2004 заедно с FFF организира първите ежемесечни брейк-кор партита в Европа - "Breakcore А Go-Go!". През 2003 издава аудиовизуалния проект "Bikini Bandits, Kill! Kill! Kill!" за "Supertracks Records", а парчето "666MPH" се завърта сериозно в ефира на "MTV". Bong-Ra има два собствени лейбъла -  "Kriss Records" и "Clash Records", както и куп издания: "Colony Оf Electric Machines", "I Аm Тhe God Оf Hellfire", "Warrior Sound", "Soldaat van Oranje" и "The Kill" в колаборация с Enduser. Занимава се с редица странични проекти, като най-ярките са The Kilimanjaro Darkjazz Ensemble, Servants Оf Тhe Apocalyptic Goat Rave, Glowstyx и Deathstorm. Обиколил е цяла Европа, САЩ и Япония и всяка година е резидент на холандския фестивал "Lowlands".

"Хардаж" се очертава като едно от най-силните клубни събития за годината, предлагайки разнообразие от тежки стилове, в това число олд скуул селекция, масивни бас линии и насечени брейк-кор ритмики. Всичко това подкрепено от страна на родните артисти на H.M.S.U.: acidtrip, Mocks, Konspirator, EXo и Targy.

Организаторите остават верни на политиката си за подсигуряване на достъпен вход за всички фенове - билети на ултрапреференциална цена от 20 лв. могат да бъдат закупени в магазините: 4:20 Shop (ул. "Пиротска" 61, София), Corporide (ул. "Хан Аспарух" 53, София), Vision (бул. "Мария Луиза", София), "Дюкян Меломан" (ул. "6-и септември" 7a, София), BreakPoint (ул. "Гурко" 72, София), BreakPoint (мол The Boulevard Младост 1A, София) и онлайн от www.ticketpro.bg

В деня на събитието и на входа цената на пропуска става 25 лв.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички