Иде нов музикален дуел - Бритни срещу Мадона и Кайли


Иде нов музикален дуел - Бритни срещу Мадона и Кайли

3304

След успеха на битката между Фифти Сент и Кание Уест, които издадоха паралелно новите си албуми и отбелязаха забележителни продажби, музикалната индустрия готви нови фалшиви музикални битки.

Първи на ринга една срещу друга ще бъдат Бритни Спиърс, Мадона и Кайли Миноуг.

И трите суперзвезди със сходна музика, ориентирана около денс поп-а, издават най-новите си албуми в една и съща седмица - на 13 ноември.

Седмица по-късно, на 20 ноември ще премерят сили две ар-ен-би диви - Марая Кери и Мери Джей Блайдж също издават новите си албуми заедно.

Много коментатори твърдят, че това не е случайно и музикалната индустрия просто копира един успешен модел, който се доказа в битката между Кание и Фифти. Още повече, че двамата рапъри записваха за различни лейбъли, които обаче са собственост на един и същ мейджър - "Юнивърсъл".

Други обаче припомнят, че музикалните компании по традиция пускат най-силните си албуми за годината в седмиците около края на ноември с цел да хванат бума на коледните продажби.

В резултат на това колкото и да се стараят да не си пречат едни на други на продажбите, в тези седмици винаги е имало по няколко значими и хитови албума, издадени едновременно.

Кой е прав ще се разбере по това дали заподозрените изпълнителки ще започнат да се атакуват публично една друга, както това направиха Кание и Фифти.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички