Инспектор N-Joy и Агент Z-Rock раздадоха романтични награди


Инспектор N-Joy и Агент Z-Rock раздадоха романтични награди

7087

Инспектор N-Joy и Агент Z-Rock зарадваха двама слушатели на радио "N-Joy" и "Z-Rock" в навечерието на Деня на влюбените с романтичен уикенд за двама по избор - Венеция, Прага или Будапеща.

Имената на щастливците - Елена Ковачева от Варна и  д-р Мария Котева-Ангелова от София, бяха изтеглени сред 2000 записали се за проверка работещи в офиси на микросайтовете на играта: http://www.zrockbg.com/ и  http://njoybg.com/.

И понеже хубавите изненади нямат край - Инспектор N-Joy и Агент Z-Rock обещаха да раздадат още подаръци!

На 19 и 26 февруари, общо четирима от феновете на играта, ще спечелят пътешествие за двама по избор. Тегленето на наградените ще се излъчи на живо в ефира на радиата.

Докато верните слушатели на най–голямата музикална радио верига у нас очакват късмета да ги сподели, Инспектор N-Joy –  Нана и Агент Z-RockГергана Ботева, посещават записалите се за „внезапна проверка” офиси от различни градове с Chevrolet Cruze – автомобил, спечелил приза "Autobest 2010". Това е конкурс, в който жури от водещи автомобилни журналисти от 15 страни от Централна и Източна Европа класират Chevrolet Cruze на първо място за „най-добра покупка”.

Днес Инспектор N-Joy  вършее из Бургас, Карнобат и Пловдив, а утре ще зарадва слушатели в Карлово, Казанлък и Стара Загора. Желязната лейди - Агент Z-Rock ще „залавя” и награждава почитатели в Бургас, Стара Загора и Пловдив, в четвъртък на прицел са Плевен, Ловеч и Велико Търново, а в петък - Горна Оряховица и отново Велико Търново.

За да се запишете за голямото приключение и „нежната инспекция” е нужно да посетите микросайтовете на  http://www.zrockbg.com/ и  http://njoybg.com/.

И очаквайте да бъдете „заловени”.   

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички