Инспектор N-JOY и Мистър Zi заедно в големия трафик


Инспектор N-JOY и Мистър Zi заедно в големия трафик

4944

Епизод 3 на Голямата инспекция започва от 20 януари.

Българските пътища и градските улици в цялата страна вече няма да бъдат същите: най-популярните гласове от ефира на радио "N-JOY" и радио "Z-Rock" – Спенс и Буги Барабата, влизат в ролята на Инспектор N-JOY и Мистър Zi.

За втора поредна година трафик промоцията се осъществява от "Chevrolet" и екипите на двете радиа. Като лекарство срещу напрежението в растящите задръствания на страната, двамата инспектори се спряха на удобството и комфорта на автомобилите "Chevrolet Captiva". Брандираните лимузини ще посещават различни градове в страната в рамките на шест седмици – от 20 януари до 1 март, в които ще забавляват водачите на автомобили и пешеходците, както и ще раздават награди. Според последните социологически проучвания, водачите на автомобили в София изкарват средно по четири часа в своите коли. Радиошоуто е насочено именно към слушателите, заложници на трафика.

Промоцията се радва на голяма популярност, което личи от рейтингите на двете радиа след края на играта, както и от изключително топлото и емоционално посрещане на двамата инспектори по време на пътешествието им из страната.

Инспекторите избират за играта няколко номера на движещи се автомобили и ги съобщават в ефир. В момента, в който водачите на посочените автомобили чуят номера си, те се обаждат в ефир и печелят награди.

Наградите са ваучери за гориво, талони за покупка с намаление, нещо за четене, нещо за хапване и др.

Водачите не са единственият обект на внимание на играта. Тя е насочена и към случайни минувачи, които Спенс и Барабата ще качват в колите си.

“Арестуваните” ще имат късмета да пътуват неусетно в суперавтомобите през трафика, да участват в преките включвания на шоуто, да пийнат топло кафе, да хапнат нещо от бара на инспектора, да получат сутрешния вестник и да стигнат щастливи до желания адрес след най-приятното пътуване, което някога са имали в натоварения трафик.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички