Иван Лечев си търси кръщелното преди женитбата


Иван Лечев си търси кръщелното преди женитбата

6029

"Най-после! Аз и Жени ще се оженим. Датата е 25 април", съобщи за "MySound.bg" Иван Лечев.

"Само дето преди това трябва да си намеря кръщелното свидетелство - налага се за сключването на църковен брак, а двамата държим на него", призна китаристът преди да се отправи към "някоя - една от трите, църкви в квартал "Лозенец" в столицата. "Добре е, че духовните институции работят и през почивните дни", додаде музикантът.

Той подчерта с характерното си "р", че: "Голяма Радост да се обвъРжеш емоционално в КопРивщица, без китаРа в Ръка, на семейно тъРжество в тесен кРъг".

Както си му е редът, ще има и афтърпарти, но след няколко дни.

"В "Soul In Da Hole" (един от най-актуалните столични джаз клубове) ще бъде, ама на закрито, само за приятели - частно сватбено тържество", огласи Иван.

"Да си посвирим с Вили (Велислав Стоянов) и Мишо (Йосифов) (съсобственици на заведението - б.р.), ще се потрошим от купон", каза младоженецът. "Мога да държа китарата лепната до мен вече - няма го коремчето", допълни той, признавайки, че се е подложил на "подмладяващи - любовни и телесни, процедури" специално преди да мине под венчило.

В момента му е "тънко на душата", затова посягал към цигулката по-често.

"Ела обаче да видиш и чуеш какво е струна в новия албум на ФСБ. Той е готов, ще е на пазара скоро - до седмици. Но нищо повече не издавам: да не дърпам дявола за опашката, то ще се чуе", обясни китаристът.

"Вярно е, много го забавихме, ама почитателите ще ни извинят като чуят какво сме им приготвили. Никога не сме били ръководени от прагматизъм и не сме правили музика за пари, а само когато ни дойде отвътре. Забравете “Обичам те дотук", каза той.

За първия проект на Дърти Пръчис, където Лечев също е N 1 жица, феновете ще трябва да почакат.

"Имаме готови 5-6 парчета само и е най-вероятно да завършим албума... абе когато - тогава, сега съм на любовна вълна", не скри рокаджията.   

Това ще е четвърто венчило за него. Предишните му две съпруги са Велина и мулатката от Трамвай N5 - Оля.

Китаристът се загаджи с Александрова по време на първия сезон на риалитито "Мюзик Айдъл".

Блондинката е известна не само от това предаване и от модния подиум, а и от рекламите на "Маги", където мачка кавърма и кайма за скара.

С Антоанета Добрева-Нети често дублират музикални роли. Двете се редуват в представленията на няколко мюзикъла - "Коса" на сцената на Музикалния театър, "Ах, този джаз" в Народния, "Ритъм и блус" в театър "Зад Канала". Тя участва с успех и във филма на Иванка Гръбчева - "Една калория нежност".

Жени е автор на музиката и текста на парчето "Твоите дълбоки очи" по аранжимент на Дони и Дани Милев.

Освен че пее, блондинката пише и рисува.

Учила е класически балет навремето.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички