Иван Несторов-Амебата: Мадона се изсили за БГ-концерта


Иван Несторов-Амебата: Мадона се изсили за БГ-концерта

8184

"Мадона (Madonna) се изсили за концерта си у нас", каза Иван Несторов- Амебата, пред "Нощен Труд".

"До десетина дни ще стане ясно дали поп иконата ще дебютира на българска сцена", допълни съпрезидентът на "София Мюзик Ентърпрайсис", промоутърската фирма, водеща преговорите с певицата.

"Не беше добре Мадона да пуска в сайта си информация за концерт в България, преди да подпишем договор. Още текат преговори, като основният проблем е в хонорара. Има и доста други - логистични, транспортни. Скоро ще има отговор, но не е задължително да кажем "да", допълни той.

В края на миналогодишното турне на звездата продуцентите й решили, че след такъв успех трябва да разширят периметъра на следващите гастроли. Сега те преговарят с цяла Източна Европа. Но са сигурни само два града от бившите соцстрани - Прага и Любляна.

Слуховете, че заради финансовата криза в Щатите и Западна Европа продуцентите на Мадона са решили да я уредят сред по-платежоспособната публика от бившия соцлагер, не бяха потвърдени от Несторов.

"Планирането на това турне е правено преди кризата", категоричен е той. И разби очакванията за концерт на Ей Си/ Ди Си (AC/DC) у нас.

"Няма да идват в България, но ние ще пускаме билети за концерта в Атина на 28 май. Цената им е от 90 до 120 евро", съобщи Иван.

Проблемът не бил в хонорара им от 3 млн. лева, а в техния натоварен график, според него.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички