Иван Радуловски отпадна от X Factor на рождения си ден


Иван Радуловски отпадна от X Factor на рождения си ден

4374

Иван Радуловски отпадна от шоуто  X Factor навръх рождения си ден вчера.

Той се изправи в музикален двубой срещу Нелина (двамата на снимката) и, въпреки че вдигна публиката на крака с изпълнението си на "Too Close" на Алекс Клеър, не успя да събере достатъчно зрителска подкрепа. Публиката имаше решаващ вот, след като гласовете на журито бяха изравнени.  

"Аз първи усетих твоя талант и повярвах в теб. X Factor не е певчески конкурс – това е шоуто, което трябва да покаже и другите таланти на артиста, за да задържи вниманието ни", с тези думи Любо изравни гласовете на журито и остави зрителите да вземат трудното решение. Така след елиминациите, X Factor остана само с едно момче финалист.

Иван, който стана на 25 години онзи ден, сподели, че е сънувал своето отпадане именно на рождения си ден. От сцената той заяви, че X Factor е най-хубавият подарък в живота му и тепърва ще се чува неговото име. На финала публиката го поздрави, като изпя Happy Birthday и му пожела успех.

Това е участникът, който израстна най-много и жертва кариера и голямата си любов в името на X Factor. Зрителите ще го запомнят с артистичните му превъплъщения и невероятни представления, които изнасяше на сцената.

Следващата седмица предстои полуфиналът на шоуто. Кои ще бъдат на елиминации и коя е изненадата, с която ще трябва се справят?

Кой ще бъде следващият, който ще се сбогува с X Factor, ще стане ясно следващата седмица (12 и 13 декември).

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички