Избрахме българското: зимни Дръм и бас игри


Избрахме българското: зимни Дръм и бас игри

4535

След безспорния успех, постигнат с организирането и провеждането на масивното парти за шестнадесетия си рожден ден, родното дръм и басс движение H.M.S.U. готви следващо събитие.

Докато на 24 януари основният фокус бе към имената на големите гости от световната сцена, то предстоящото парти ще бъде с внимание, насочено изцяло към български артисти.

"Дръм и бас игри" ще бъде първата H.M.S.U "локалка" за 2014. Датата на събитието е 20 февруари, а мястото е нетипично - пространството на Playground в Парадайз Мол (булевард "Черни връх" 100, ниво 2). Зад пулта ще застанат почти всички артисти на организацията, подкрепени от свои колеги от България.

По стара традиция локалката ще събере на една сцена всички налични H.M.S.U. артисти и голям брой солидни родни диджеи и продуценти. Ще се изявят Mocks, Konspirator, Ogonek, EXo, acidtrip и Targy. Освен тях присъстващите ще мога да се насладят на изпълненията на ветераните Hydrashock и Broozy, както и нюрофънк машините L 33 и Fiks. Всичко това - в една дълга нощ. Дейността зад пулта ще бъде динамична.

Импровизациите и представянето на новите парчета са приоритетни за този тип събития. Ето защо, за пръв път за домакин на събитието е избран клуб Playground в Парадайз Мол. Мястото е с голям капацитет и удобна тераса за тютюнопотребителите. Площта е добре разпределена, а качеството на звука е гарантирано от небезизвестната система с марка Funktion One. Съдейки по огромния интерес, който предизвика локалката в социалните мрежи, пространството на Playground ще бъде добре усвоено, информират организаторите.

Началният час на басс забавлението е 22.00. Входът до полунощ - 6 лв., след което цената става 8 лева.

Няколко седмици след първата "локалка" за годината се очаква още едно подобно събитие в началото на март. А в края на същия месец H.M.S.U са подготвили на феновете си завръщане в корените на дръм и басс музиката. Цели четири джънгъл артисти от Великобритания и Норвегия ще презентират своята продукция в Party Center 4 km. Очаква се мощна подкрепа от българска страна.

Повече информация - на:
https://www.facebook.com/events/641181362676468

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички