Жената на Иван Лечев върти курабийки


Жената на Иван Лечев върти курабийки

6252

70 ръчно приготвени курабийки ще украсят щанда на онлайн гастронома Citymarche.eu на 16-о издание на благотворителния коледен базар, организиран от Международния женски клуб между 11 и 17 часа днес.

Събитието ще се състои в центъра "Интер Експо" на булевард "Цариградско шосе" в София.

Бутиковите сладкиши са специално приготвени от Жени Александрова-Лечева, която заедно със съпруга си Иван Лечев, e посланик на първия онлайн гастроном у нас citymarche.eu.

Звездната двойка ще бъде специален гост на щанда на "Сити Марше" между 11 и 13 ч.. Почитателите на артистичното семейство ще имат удоволствието да се срещнат с двамата на живо, да обменят кулинарен опит и да се потопят в света на гастрономичните изкушения, които "Сити Марше" ще предложи за продажба с благотворителна цел.

Набраните средства от продадените курабийки, както и от останалите продукти, ще подкрепят благотворителните проекти на Международния женски клуб.

"Сити Марше" подкрепя неговите каузи за поредна година, благодарение на които получават финансиране проекти в цялата страна, включително институции за деца, домове за възрастни хора, както и дългосрочни образователни, здравни и обучителни програми.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички