Квартетът на знаменития джазмен Peter Erskine пристига за първи път в България
Световната сензация Tekashi 6ix9ine и трап звездата NLE Choppa идват за първото издание на Menace To Society Festival
Японците heavenphetamine с извънреден концерт в София
Микрофестивалът "Инфундибулум" обживява подлеза до автогарата в Габрово с футуристичен арт ъндърграунд. Саундтракът е на Илко Биров, Павел Терзийски и Gonzo From The Block
Rock-Stravaganza с ангелите на румънския рок Scarlet Aura и Chasing Тhe Veracity
Осмото издание на Sofia Singer Songwriter Fest с победител от България
Концертът на хардкор титаните Madbаll в София е напълно разпродаден
Интуитивно музициране в новия албум на Мирян Колев, представя го в "Топлоцентрала" на 9 октомври
Deadscape завладява сцените в Пловдив, Бургас и София с новия си албум "State Of Decline"
В ритъма на суинга с The Oldie Goldies. Формацията представя първия си албум "Happy Feet" на живо
Азиатски октомври за "Аларма Пънк Джаз". Очакваме доайена на японския авангарден джаз Масахико Сато и монголско-френско-българското фолк-рок трио Violons Barbares
Никос Вертис разпродаде за трети път най-голямата зала в София

Качествена музика и вкусна бира на BeerRelation


Качествена музика и вкусна бира на BeerRelation

4227

Фестивалът BeerRelation събира ценителите на качествената музика, вкусната бира и доброто забавление в столичния Южен парк между 12 и 15 юни.

Какво е BeerRelation?

Краткият отговор е - всичко за бирата. По-дългият - за първи път ние, екипът на "Ивент Зона", решихме да изненадаме почитателите в любимия зелен кът на София с BeerRelation, ексклузивно от организаторите на Elevation

Входът за събитието е свободен, откъм бул. "Гоце Делчев", на широката поляна, всеки ден от 12 ч. до 22 ч. и се осъществява със специалното съдействие на Столична община, част от програмата за Европейска столица на културата 2019.

Няколко дни, пропити с традиции, изкуство, веселие и футболни пристрастия обещава екипът на BeerRelation. На сцената ще се изявят артисти от България и чужбина, в това число популярни музиканти и комедианти, за чиито професионализъм и талант организаторите от "Ивент Зона" гарантират.

Сред тях са Cut Ribbons (на снимката), Orthodox Celts, ХаХаХа Импро, The Smugglers Collective, Mango Duende и диджеите Досю Амуджев, Димитър Иванов "DJimmy”, Kalyas и Zimone.

Cut Ribbons е типична уелска банда, с бритиш стил и неповторимо готик поп-рок звучене. Гостите ще се включат с експлозия от звуци на 14 юни. Всеотдайността, с която общуват с публиката, е повече от привлекателна, доказателство за което са наградите, на които са носители. Заразяват зрителите с непринудена изтънченост и професионализъм. По английски свежи и хапливи, Cut Ribbons безспорно са едни от най-чаканите чуждестранни изпълнители на сцената на BeerRelation, още повече, че това ще бъде и първата им официална изява пред българска публика.

Музикалните сетове през деня ще бъдат подбрани от диджеите Досю Амуджев, Димитър Иванов "DJimmy", Kalyas и Zimone.

Сръбската рок-фолк банда Orthodox Celts, известна като първата готик – ирландска група на Балканите, ще ни забавлява с неподправено чувство за ритъм и уникален стил. Вече 20 години на сцената, музикантите продължават да ни радват с изпълнения и концерти на живо, вибриращи от положителни емоции и сръбски шик.

Театралите от ХаХаХа Импро са подготвили… изненада! Изненада, разбира се, всяка тяхна изява е чиста импровизация, а каква ще бъде темата на тази, ще стане ясно само на гостите на BeerRelation.

The Smugglers Collective, познати с неповторимите партита, тип Belle Epoque, също ще вземат участие на фестивала. Ще имаме възможност да се насладим на актуалната комбинация електро суинг и ще върнем стрелките на времето с младите диджеи.

Горещите латино музиканти от Mango Duende допълнително ще загреят атмосферата над нощна София със заразително салса настроение и богата палитра от звуци.

Досю Амуджев е един от основателите на "Дюкян Меломан". Заедно с Funkusion (Ангел) и диджей Ото стоят зад шоуто Groovy Sessions. Изявява се като продуцент, диджей, музикален критик и радио водещ. Досю започва да промоутира стиловете фънк, ейсид джаз и фюжън в българските клубове още в средата на 90-те.

Димитър Иванов "DJimmy" се отличава с микс от свежо и разнообразно звучене с нестандартни джаз мотиви. Иска да споделя голямата си колекция от олдскуул музика и така започва работа в столичния клуб "Грамофон". Голямата му страст са старите фънк и ар-ен-би парчета и иновативното от съвременната електронна музика.

Kalyas е сравнително ново име на българската реге сцена. Става селектор, за да покаже на широката аудитория качествените реге мелодии. Като част от Reaction Selecta Crew е излизал на една сцена с някои от най-популярните имена на родна земя като Roots Rocket Live Band, BGz, Rock A Shock, Selector Lazy Face, Zafayah, Jahmmi Youth & Sen I и други.

Zimone обещава разнообразен, мелодичен и свеж ритъм. Представител е на най-младото поколение български диджеи и вече прави впечатление от запомнящи се и многобройни събития в топклубовете и сцените из страната. Вярваме, че с удоволствие ще се "потопим" в сета му, характеризиращ се с личен стил - пъстра палитра от фънк, трип-хоп, ар-ен-би и соулфул хаус.

Основна атракция на фестивала ще бъде и големият екран под открито небе, на който запалянковците ще могат да проследят откриването и първите мачове от Световното първенство по футбол за 2014.

На летния арт фестивал BeerRelation пивото ще бъде на почит. Красиви шатри ще подслонят представители на различни нации, посолства и световни производители, отличаващи се с опита и уменията си в пивопроизводството. Те ще запознаят присъстващите с дългогодишните традиции на техните марки и кратка история на бирата, ще предложат питателна храна и разнообразен бирен асортимент, отговарящи на най-претенциозния вкус.

Специално за BeerRelation от Асоциацията на домашните пивовари в България ще демонстрират позабравени техники от миналото за приготвяне на кехлибарената течност. От нас като аматьори, се изисква присъствие и консумация!

Фестивалът ще се отличава и с арт сцена, както и зона за забавления, където ще бъде предоставена възможност за спорт и провеждане на атрактивни игри като Бира Понг, футбол на маса и много други.

Следете www.eventzone.bg за допълнителна информация и новини.
http://www.eventzone.bg/bg/events/details/Beer-Relation-2014
https://www.facebook.com/events/1411449025793482/?context=create&source=49#

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички