Калин Вельов търси голямата любов


Калин Вельов търси голямата любов

4864

След краткотрайна връзка през лятото Калин Вельов отново е сам и пак се надява да срещне голямата любов, призна бившият барабанист на Ку-ку Бенд в ефира на БГТВ за шоуто на Патриция Кирилова - „Часът на блондинките”.

Той гостува в студиото заедно с мулатката Долорес де ла Каридад, дошла преди 7 години от Куба в България като част от балета Варадеро. В началото на лятото тя попадна в новата му група - Тумбаито, и бързо стана любимка на музикантите.

Смуглата хубавица, която се снима в новия клип на Вельов и групата му - „Тъмнокосо момиче”, вече успя да се докосне до нашенския горещ темперамент. Пред камерите тя се целува с вокалиста на бандата - Мартин, а приятелят й, който е българин, изревнувал докато гледал клипа.

„Той наистина ревнуваше - всичко друго хареса, но целувката – не”, поясни на развален български Долорес.

Калин продължава активна концертна дейност с другата си половинка - Нина Николина, която чака дете от своя приятел.

„През декември може да спрем участията, за да роди. После й давам 2-3 месеца и през февруари отново тръгваме заедно”, категоричен е вихреният перкусионист. 

Музикантът, който изживя бурна любов с друга мулатка -  Моника Бабикер, не крие, че се е опарил от т.нар. златотърсачки.

„Имах случай с една популярна жена с амбиция спрямо мен след втория месец да иска какво ли не. Тогава още се опознавахме, започвахме да живеем заедно”, разкри той.

За отношенията си със Слави Трифонов Калин също е откровен: „При нас имаше сблъсък на силни харектери. Ние с него винаги сме се обичали и сме се джафкали. Имахме леки спречквания  - беше  98-а година на турне до морето. Пътувахме дълго и като стигнахме, исках да покарам ролери. А той каза: "След половин час репетиция". Аз пък си сложих ролерите демонстративно, а той започна да ме преследва с един джип. Каза, че му развалям диспциплината. Екипът му още ми е на сърцето, а с него се чувахме преди повече от година, той е доста ангажиран”, допълва музикантът. И споделя, че самотата вече му тежи.

„Изпитвам нужда да живея с жена, но сигурно не съм попаднал на подходящ човек. Обичам да се запознавам с жени на улицата, не в обичайни ситуации. Възрастовата група, която предпочитам, харесва мъже с къси коси – между 24 и 34 години”, довери мачото.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички